BLE LURT: Christopher synes det var sleipt gjort av Christer å lure deltagerne, ettersom de var slitne og sultne. Foto: TV3
BLE LURT: Christopher synes det var sleipt gjort av Christer å lure deltagerne, ettersom de var slitne og sultne. Foto: TV3Vis mer

- Jeg ble forbanna

Christer lurte Robinson-deltagerne trill rundt.

Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Christer Falck (39) er ikke alltid like snill mot deltagerne i Robinson. Det fikk de erfare, da han kom til campen med en jente som het Marlene.

Sultne og utmattede fikk gjengen beskjed om at Britt Carin Jonassen (24), som hadde skadet seg, måtte gi seg på grunn av noen dype infeksjoner. Dermed skulle Marlene, den nye jenta, erstatte henne.

Stemningen var trykket, og nyheten ble tatt tungt imot av de resterende deltagerne på stranden. Det var blant annet tungt for bergenseren Christopher Soltvedt (25).

- Man er sulten og satt inn i en sånn setting. Så kommer Christer og kødder med oss. Det er sleipt gjort, sier han til Seher.no.

For Britt Carin - som har planer om å lage en norsk versjon av Paris Hilton-serien "The Simple Life" sammen med Robinson-kollega Ine Amundsen (25) - var slettes ikke ute av Robinson. Hun kom løpende mot deltagerne da Christer var i ferd med å dra, med et stort smil om munnen.

Men Christopher var fortsatt ikke ferdig med den spøkefulle Robinson-generalen.

- Jeg ble forbanna, løp bort og tok tak i Christer, sier Christopher, som innrømmer at følelsene tok litt overhånd, og at det gikk noen skjellsord.

For bergenseren var ikke tanken på å få en ny deltager inn i spillet, særlig fristende.

- Nei, for helvete! Vi ville jo ha Britt Carin. Men så kom hun jo tilbake igjen. Og da ble jeg glad igjen, eller glad-forbanna.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

Flere Robinson-klipp kan du se på TV3s Robinson-sider (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Het flørt med Robinson-Tommen


[obj:media:7105]