- Jeg ble født med en ekstra finger

«Idol»-programleder Markus Bailey fikk en opplevelse utenom det vanlige da han kom til verden.

TV-STJERNE: Markus Bailey har blitt et kjent fjes under sin jobb som programleder for «Idol»  og som deltager i «Mitt Dansecrew» på TV2. Nå skal han svinge seg på parketten i «Skal Vi Danse». Foto: Sandra Mei Ling Noer / TV2
TV-STJERNE: Markus Bailey har blitt et kjent fjes under sin jobb som programleder for «Idol» og som deltager i «Mitt Dansecrew» på TV2. Nå skal han svinge seg på parketten i «Skal Vi Danse». Foto: Sandra Mei Ling Noer / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Markus Bailey (23) har sjarmert hele landet gjennom sin rolle som programleder for årets sesong av TV2-suksessen «Idol».

I et intervju i tirsdagens utgave av Se og Hør snakker 23-åringen om oppveksten sin. Bare seks uker gammel kom han fra USA til Norge. 

Faren hans Arthur bor fremdeles i USA, og de møtes kun et par ganger i året. De holder jevnlig kontakt via telefon og sosiale medier, og poengterer at faren er veldig stolt av ham.

Det er også én litt spesiell ting TV2-profilen arvet av sin amerikanske far. Han ble nemlig født med en ekstra finger!

LES OGSÅ: Du kan lese mer om Markus Bailey i tirsdagens utgave av Se og Hør.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: Du kan lese mer om Markus Bailey i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– Lillebroren min er født med 12 fingre. Min var heldigvis uten bein, og legene fjerner det rett etter fødselen. De binder en tråd rundt stumpen, og så dør den av seg selv. Da er det bare å skjære den bort, forklarer han.

Nå har han bare en liten utvekst på fingeren som minne.

Har ikke tid til damer

Den travle programlederen har tidligere innrømmet at TV-suksessen har kommet i veien for ham når det gjelder å finne drømmedama.

- Jeg tenker så mye på å gjøre en god jobb i «Idol» at kjærlighetslivet blir glemt. Jeg får tenke mer på det når sesongen er ferdig. Når sommeren kommer blir det mer «swiping» på Tinder (dating-app, journ.anm.), har han tidligere sagt til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet. 

SUKSESSFULL: Markus Bailey tok over programlederrollen for TV2-suksessen etter Stian Blipp. Her er han under den første semifinalen sammen med deltagerne Julie Stokke og Marius Samuelsen.  Foto: Thomas Reisæter / TV2
SUKSESSFULL: Markus Bailey tok over programlederrollen for TV2-suksessen etter Stian Blipp. Her er han under den første semifinalen sammen med deltagerne Julie Stokke og Marius Samuelsen. Foto: Thomas Reisæter / TV2 Vis mer

Tidligere i år har Markus Bailey også vært å se i «4-stjerners middag» på TVNorge, sammen med «P3morgen»-programleder Silje Nordnes (31), kjendisstylist Jan Thomas (49) og blogger Vibeke Klemetsen (40).

I fjor gjorde han også stor suksess med sitt blide vesen i TV2-programmet «Mitt dansecrew».

Se klipp fra «4-stjerners middag» her:

LES OGSÅ: Brast i gråt av sønnens overraskelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer