- Jeg ble far som 19-åring

På TV spiller de to barske spesialagenter. Privat er de myke familiemenn med ni barn mellom seg.

HAR DET MORO PÅ SETTET: - Todd er som en gigantisk bjørn og som tidsfordriv elsker jeg å plage ham. Jeg føler jeg er den fyren som er heldig som ikke har blitt bitt enda, sier Chris O'Donnell om sin gode venn og kollega Todd "LL Cool J" Smith. Foto: Splash News/ All Over Press
HAR DET MORO PÅ SETTET: - Todd er som en gigantisk bjørn og som tidsfordriv elsker jeg å plage ham. Jeg føler jeg er den fyren som er heldig som ikke har blitt bitt enda, sier Chris O'Donnell om sin gode venn og kollega Todd "LL Cool J" Smith. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I seks år har Chris O'Donnell (44) og James Todd Smith (46), bedre kjent som LL Cool J, jaktet på skurker og løst krimenalsaker i TV-serien «NCIS: Los Angeles».

De to Hollywood-stjernene kommer fra totalt ulike bakgrunner, men likevel har de utviklet et helt spesielt bånd etter å ha jobbet sammen i mange år.

Når Seoghør.no møter gutta til intervju i Los Angeles er stemningen mellom dem svært god. De ler og spøker - og driter hverandre ut med jevne mellomrom.

Saken fortsetter under bildet.

Multitalent

LL Cool J, som står for Ladies Love Cool James, har en lang og imponerende karriere bak seg. Han startet som rapper allerede i tenårene og har utgitt 13 album og 2 samlealbum.

Grammy-vinneren er i dag et ikon i underholdningsbransjen etter å ha oppnådd suksess innen en rekke felt som musikk, film, TV, forlag, mote og filantropi. 

- De siste årene har vært et fantastisk kapittel i livet mitt. Det å få jobbe på TV-showet, være en del av denne familien og teamet er utrolig kult. Jeg har lært veldig mye og truffet mennesker jeg vanligvis ikke ville omgås.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer