HAR DET MORO PÅ SETTET: - Todd er som en gigantisk bjørn og som tidsfordriv elsker jeg å plage ham. Jeg føler jeg er den fyren som er heldig som ikke har blitt bitt enda, sier Chris O'Donnell om sin gode venn og kollega Todd "LL Cool J" Smith. Foto: Splash News/ All Over Press
HAR DET MORO PÅ SETTET: - Todd er som en gigantisk bjørn og som tidsfordriv elsker jeg å plage ham. Jeg føler jeg er den fyren som er heldig som ikke har blitt bitt enda, sier Chris O'Donnell om sin gode venn og kollega Todd "LL Cool J" Smith. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jeg ble far som 19-åring

På TV spiller de to barske spesialagenter. Privat er de myke familiemenn med ni barn mellom seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: I seks år har Chris O'Donnell (44) og James Todd Smith (46), bedre kjent som LL Cool J, jaktet på skurker og løst krimenalsaker i TV-serien «NCIS: Los Angeles».

De to Hollywood-stjernene kommer fra totalt ulike bakgrunner, men likevel har de utviklet et helt spesielt bånd etter å ha jobbet sammen i mange år.

Når Seoghør.no møter gutta til intervju i Los Angeles er stemningen mellom dem svært god. De ler og spøker - og driter hverandre ut med jevne mellomrom.

Saken fortsetter under bildet.

SE OG HØR MØTER STJERNENE: Journalist Henriette Høigilt intervjuet skuespillerduoen i Los Angeles. Foto: CBS
SE OG HØR MØTER STJERNENE: Journalist Henriette Høigilt intervjuet skuespillerduoen i Los Angeles. Foto: CBS Vis mer

Multitalent

LL Cool J, som står for Ladies Love Cool James, har en lang og imponerende karriere bak seg. Han startet som rapper allerede i tenårene og har utgitt 13 album og 2 samlealbum.

Grammy-vinneren er i dag et ikon i underholdningsbransjen etter å ha oppnådd suksess innen en rekke felt som musikk, film, TV, forlag, mote og filantropi. 

- De siste årene har vært et fantastisk kapittel i livet mitt. Det å få jobbe på TV-showet, være en del av denne familien og teamet er utrolig kult. Jeg har lært veldig mye og truffet mennesker jeg vanligvis ikke ville omgås.

- Før dette jobbet jeg hovedsaklig med musikk og forholdt meg til mennesker i hiphop-bransjen og folk i den sjangeren. Å møte alle disse nye menneskene med andre tankesett og ideologier har vært veldig givende for meg, forteller Todd, som han kalles til vanlig, til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

BATMAN & ROBIN, Alicia Silverstone, George Clooney, Chris O'Donnell, 1997. (c) Warner Bros./ Courtesy: Everett Collection. Foto: All Over Press
BATMAN & ROBIN, Alicia Silverstone, George Clooney, Chris O'Donnell, 1997. (c) Warner Bros./ Courtesy: Everett Collection. Foto: All Over Press Vis mer

Chris O'Donnell begynte å jobbe som modell allerede som 13-åring, og en reklamejobb for McDonalds fikk fart på skuespillerkarrieren hans.

Fire år senere fikk han en rolle dramaet «Men Don't Leave» med Jessica Lange (65), og deretter ballet det på seg med kritkerroste filmer som «Stekte, grønne tomater», «Duften av en kvinne», «Batman Forever» og «Batman & Robin» for å nevne noen.

I Batman-filmene spilte Chris mot George Clooney og Alicia Silverstone, og han synes det er gøy å se at superheltene har tatt over de fleste arenaer i dag.

- Jeg var skikkelig Batman- og Spiderman-fan som barn, og hadde dukkene og Batmobilen. Så da jeg fikk tilbud om en rolle var det helt uvirkelig.

- Superhelter er en stor del av amerikansk popkultur og har tatt fullstendig over filmindustrien. Alle de store filmene som kommer ut for tiden handler jo om superhelter, og det er gøy å ha vært en del av dette.

Saken fortsetter under bildet.

NCIS: LOS ANGELES, a new CBS fall drama starring Chris ODonnell as Special Agent G Callen and LL COOL J as Special Agent Sam Hanna, is about the high stakes world of undercover surveillance at the Office of Special Projects (OSP), a division of NCIS that is charged with apprehending dangerous and elusive criminals that pose a threat to the nations security. NCIS LOS ANGELES NEW TV SERIE Photo: RODEO DRIVE PRESS / VISUAL Press Agency. Code: 4050 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
NCIS: LOS ANGELES, a new CBS fall drama starring Chris ODonnell as Special Agent G Callen and LL COOL J as Special Agent Sam Hanna, is about the high stakes world of undercover surveillance at the Office of Special Projects (OSP), a division of NCIS that is charged with apprehending dangerous and elusive criminals that pose a threat to the nations security. NCIS LOS ANGELES NEW TV SERIE Photo: RODEO DRIVE PRESS / VISUAL Press Agency. Code: 4050 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer

- Etter å ha jobbet så tett sammen i mange år har dere blitt kjent med hverandres familier og tilbringer dere tid sammen på fritiden?

- Selv om vi kommer utrolig godt overens, så er Chris og jeg veldig forskjellige. Og da mener jeg ikke bare av hudfarge. Kulturelt sett er vi ulike. Chris spiller golf. Jeg liker boksing. Chris hører på Jimmy Buffet og jeg på Public Enemy. Likevel har vi et solid vennskap som jeg tror merkes i TV-serien, sier Todd.

- Denne fyren prøver å etterligne familiemedlemmer av meg som han aldri har møtt, og det er hysterisk, spør du meg, flirer Chris.

FAMILIEN: Chris og kona Caroline med de tre eldste barna på en filmpremiere i 2008.  Foto: All Over Press
FAMILIEN: Chris og kona Caroline med de tre eldste barna på en filmpremiere i 2008. Foto: All Over Press Vis mer

Familien kommer alltid først

En av få likheter mellom duoen er at de begge har store familier - hele ni barn til sammen.

- Familien er vår største prioritet, så uansett hvor ulik smak vi har når det gjelder andre ting, så har vi en gjensidig respekt for hvem den andre er som menneske. Det er en av grunnene til at kjemien vår er så god, forklarer Chris.

Todd har vært gift med kona Simone i 19 år og sammen har de sønnen Najee (25), og døtrene Italia (23), Samaria (19) og Nina (14).

Rapperen hadde selv en tøff barndom og var som 4-åring vitne til at faren skjøt moren og morfaren. Begge overlevde, men deretter ble moren sammen med en ny mann som misbrukte Todd både fysisk og psykisk.

Den talentfulle artisten fant sin redning i musikken, og allerede 19 år gammel forelsket han seg i det som i dag er hans kone.

- Jeg ble far som 19-åring, og det fikk meg til å innse at jeg måtte ta ansvar for min egen karriere selv. For hvordan skulle jeg klare å ta hånd om sønnen min dersom andre folk tok seg av meg? Det fikk meg til å vokse opp ganske raskt.

- Jeg elsker å ha barn, og jeg mener at hvis en mann ikke tar vare på familien og barna sine, så er han ingen mann, forteller han.

LL Cool J with wife Simone Johnson (C) and their daughters Italia, Samaria and Nina WANGO TANGO CONCERT RED CARPET Los Angeles PUBLICATIONxNOTxINxUSAxUK Entertainment People kbdig xng 2011 quer premiumd o0 with wife Simone Johnson (C) and their daughters Italia, Samaria and Nina, Frau, Familie, Kind, Tochter Foto: All Over Press
LL Cool J with wife Simone Johnson (C) and their daughters Italia, Samaria and Nina WANGO TANGO CONCERT RED CARPET Los Angeles PUBLICATIONxNOTxINxUSAxUK Entertainment People kbdig xng 2011 quer premiumd o0 with wife Simone Johnson (C) and their daughters Italia, Samaria and Nina, Frau, Familie, Kind, Tochter Foto: All Over Press Vis mer

Slitsomt med tenåringer i hus

Chris har på sin side fått fem barn med kona gjennom 17 år, Caroline. Men O'Donnell startet familie mye senere enn kollegaen - og han er fremdeles småbarnsfar.

- Der Todds familie slutter, starter min. Så hans yngste datter er like gammel som min eldste datter. De går i like klassetrinn, men på rivaliserende skoler.

- Jeg er på vei inn i tenårene med mine barn, og 14-åringen min driver meg til vanvidd. Todd bare ler av det og sier at dette kun er starten, sukker Chris oppgitt.

Lily (15), Christopher (14), Charles (11), Finley (7) og Maeve (6) har kommet som perler på en snor, og Chris innrømmer at sistemann ikke var helt planlagt.

- Jeg kommer fra en stor familie selv, og trodde jeg hadde lyst på fem barn. Da vi kom til tredje og fjerde tenkte jeg at det var galskap og at det fikk holde. Nummer fem kom som en overraskelse, men vi har tenkt å beholde henne for hun er så søt, smiler han til Seoghør.no.

«NCIS: Los Angeles» går på TV3 mandager 21.30.

LES OGSÅ: Eksklusivt intervju med «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer