- Jeg ble et offer for finanskrisen

Derfor skylder Tor Endresen 1,2 millioner i skatt.

STJERNEKAMP: Tor Endresen er denne høsten å se i «Stjernekamp» på NRK. Her sammen med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: Stella Pictures
STJERNEKAMP: Tor Endresen er denne høsten å se i «Stjernekamp» på NRK. Her sammen med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Tor Endresen (53) er inne i sitt mest kreative og aktive år noensinne.

I sommer ble han slått konkurs, og dette er mye av grunnen til at han nå har fått ny energi til artistjobbing.

- I ekstreme situasjoner utlades det mye energi. Det er opp til deg selv å bruke denne energien til noe positivt og kreativt, og det tror jeg at jeg har klart. Jeg er i hvert fall inne i mitt travleste år noensinne, rent jobbmessig, forteller Endresen til Dagbladet Magasinet. 

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

I juni i år ble altså den folkekjære artisten begjært konkurs av kemneren i Bergen.

- Jeg ble et offer for finanskrisen og har hatt maks uflaks. Det var mange uheldige omstendigheter på én gang, og jeg ønsker ikke gå inn på alt. Men en viktig årsak til at det gikk galt, var at jeg skulle selge mitt store hus og heller kjøpe et mindre. Problemet var at dette skjedde akkurat da finanskrisen brøt ut - med det resultatet at vi satt med to hus i et helt år, sier Endresen åpenhjertig i intervjuet.
 
Men den tøffe sommeren har Endresen så smått lagt bak seg.

- Det var en ulykksalighet, og en greie som det ikke er så greit å gå med i kroppen. Men det er ikke forskjell på meg og andre mennesker. Jeg må bare krumme nakken og gå på, forteller han videre.

I tillegg til å stå på scenen i «Stjernekamp» i beste sendetid på lørdagene denne høsten, er han dette halvåret travelt opptatt med plateutgivelser på flere hold, samt turnévirksomhet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tor Endresen: - Folk lurer på om jeg har lagt opp 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer