«Farmen»-Christopher:

- Jeg ble et monster

Som «typen til» Jan Thomas, fikk han et brutalt møte med rampelyset.

IKKE A4: Gründer, salong-eier og TV-profil Christopher Mørch Husby har ikke levd en normal tilværelse etter at han ble kastet ut i rampelyset som 19-åring. Nå er han aktuell som deltaker i «Farmen kjendis». Foto: Morten Eik / Se og Hør
IKKE A4: Gründer, salong-eier og TV-profil Christopher Mørch Husby har ikke levd en normal tilværelse etter at han ble kastet ut i rampelyset som 19-åring. Nå er han aktuell som deltaker i «Farmen kjendis». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den syvende sesongen av «Farmen kjendis» har bydd på uforglemmelige TV-øyeblikk og høy temperatur.

Én av dem som har utmerket seg på skjermen er Christopher Mørch Husby (33), som følte at han ikke kunne la «Farmen»-muligheten gå fra seg.

- Venner og familie mente at dette var en mulighet for livet, og oppfordret meg til å takke ja. De hadde nok rett – så jeg hoppet i det, smiler Christopher.

Feil fokus

I fjor imponerte han stort i TV 3s «Camp Culinaris», og fikk en så god opplevelse at han bestemte seg for å prøve seg i enda en realityserie.

Vanligvis takker han nei til slike forespørsler, fordi han ikke orker personfokuset og presseoppslagene som følger med.

Det fikk han mer enn nok av da han som 19-åring ble kjæresten til Jan Thomas (56) – og dermed en av landets mest omtalte menn.

- Halvparten av mitt voksne liv har vært fokusert på hvor ung jeg er, utseendet mitt, eller dumme valg og avgjørelser jeg har tatt. Folk tror jeg har fått servert alt på et sølvfat, og skjønner ikke at jeg faktisk gjør egne ting. Alt dette gjorde at jeg trakk meg unna, forklarer skjønnhets-gründeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.