- Jeg ble ertet for hvordan jeg så ut

Hollywood-stjernen Kate Winslets barndom var preget av mobbing.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Kate Winslet (40) elsker sine kvinnelige former og blir regnet for å være en av de flotteste kvinnene i Hollywood.

Men det har ikke alltid vært slik.

Som barn ble nemlig skuespilleren mobbet for utseendet sitt, spesielt for vekten.

- Jeg ble ertet for hvordan jeg så ut. Jeg var et ganske tettbygd barn, og det ble jeg ertet veldig mye for, forteller hun, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

GODT FORNØYD: - Jeg veksler fortsatt på å føle meg selvsikker akkurat som alle andre, men jeg kan helt ærlig si at jeg elsker kurvene mine. Jeg har pupper og rumpe, og en mann som elsker meg. Når man går gjennom en slik granskning som jeg gjør, må man lære seg å takle kritikk, sa Winslet i fjor vår. Foto: All Over Press
GODT FORNØYD: - Jeg veksler fortsatt på å føle meg selvsikker akkurat som alle andre, men jeg kan helt ærlig si at jeg elsker kurvene mine. Jeg har pupper og rumpe, og en mann som elsker meg. Når man går gjennom en slik granskning som jeg gjør, må man lære seg å takle kritikk, sa Winslet i fjor vår. Foto: All Over Press Vis mer

Konfronterte en av mobberne

Winslet har også tidligere åpnet seg om sin vonde barndom, og avslørte at klassekameratene ga henne kallenavnet «Tjukka».

- Jeg ble mobbet fordi jeg var småfeit, og til langt oppe i tenårene tenkte jeg at «Ingen vil noen gang like meg». Selv den dag i dag tenker jeg ikke på meg selv som noen sexy skjønnhet, langt ifra, fortalte hun til Marie Claire for noen år siden.

Da hun en gang i voksen alder tilfeldigvis møtte på en av mobberne som hadde vært spesielt slem mot henne, konfronterte Winslet henne.

- Hun jobbet i skjønnhetsavdelingen i en butikk og jeg gikk bort til henne å sa: «Jeg vil gjerne takke deg for at du var en drittsekk mot meg fordi det gjorde meg til en mye sterkere person».

Saken fortsetter under bildet.

TREBARNSMOR: Her er Kate Winslet med mannen Ned Rocknroll og sine to eldste barn, Joe og Mia, i New York for noen år siden.  Foto: Splash News
TREBARNSMOR: Her er Kate Winslet med mannen Ned Rocknroll og sine to eldste barn, Joe og Mia, i New York for noen år siden. Foto: Splash News Vis mer

I dag fronter Oscar-vinneren bladforsider verden over og stråler på stjernespekkede prisutdelinger og filmpremierer, men Winslet håper ikke at tenåringer skal få galt inntrykk og tro at kjendisene alltid er glamorøse og feilfrie.

- Å gå ned røde løpere er en del av jobben vår som skuespillere. Men jeg tror det er veldig viktig å vise unge jenter at det ikke er sånn vi ser ut hele tiden, sier hun, ifølge nettstedet.

Spesielt viktig er det for 40-åringen å gå foran som et godt eksempel for sine egne barn - som hun har tre av.

Fra sitt første ekteskap med filmregissøren Jim Threapleton (42) fikk hun datteren Mia Honey Threapleton (15).

Men eksmannen og  tillegg har hun sønnen Joe Alfie (11) med «Spectre»-regissøren Sam Mendes (50 har hun sønnen Joe Alfie (11), og yngstemann, Bear Blaze (2), har hun med sin nåværende ektemann Ned Rocknroll.

FILMSTJERNE: Kate Winslet fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet "Titanic" i 1997. Her spilte hun mot kjekkasen Leonardo DiCaprio. Foto: PARAMOUNT/20TH CENTURY FOX / Album
FILMSTJERNE: Kate Winslet fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet "Titanic" i 1997. Her spilte hun mot kjekkasen Leonardo DiCaprio. Foto: PARAMOUNT/20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

LES OGSÅ: - Datteren min ble sjalu på scenen med Liam Hemsworth