- Jeg ble ertet for hvordan jeg så ut

Hollywood-stjernen Kate Winslets barndom var preget av mobbing.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kate Winslet (40) elsker sine kvinnelige former og blir regnet for å være en av de flotteste kvinnene i Hollywood.

Men det har ikke alltid vært slik.

Som barn ble nemlig skuespilleren mobbet for utseendet sitt, spesielt for vekten.

- Jeg ble ertet for hvordan jeg så ut. Jeg var et ganske tettbygd barn, og det ble jeg ertet veldig mye for, forteller hun, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

Konfronterte en av mobberne

Winslet har også tidligere åpnet seg om sin vonde barndom, og avslørte at klassekameratene ga henne kallenavnet «Tjukka».

- Jeg ble mobbet fordi jeg var småfeit, og til langt oppe i tenårene tenkte jeg at «Ingen vil noen gang like meg». Selv den dag i dag tenker jeg ikke på meg selv som noen sexy skjønnhet, langt ifra, fortalte hun til Marie Claire for noen år siden.

Da hun en gang i voksen alder tilfeldigvis møtte på en av mobberne som hadde vært spesielt slem mot henne, konfronterte Winslet henne.

- Hun jobbet i skjønnhetsavdelingen i en butikk og jeg gikk bort til henne å sa: «Jeg vil gjerne takke deg for at du var en drittsekk mot meg fordi det gjorde meg til en mye sterkere person».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer