- Jeg ble en klyse i fylla

Sangeren mener at fyll i artistbransjen må tas på alvor.

SNAKKER UT: Eidsvåg forteller selv at den store suksessen gikk til hodet på ham. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: Eidsvåg forteller selv at den store suksessen gikk til hodet på ham. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Bjørn Eidsvåg (56) er i disse dager aktuell med sin nye plate «Rundt Neste Sving». I et intervju med Dagbladet forteller artisten hvordan suksessen tidligere gikk til hodet på ham.

- Suksessen gikk til hodet på meg. Jeg trodde jeg var midtpunktet. Da blir man nesten uimottakelig for råd. Og jeg ble en enda større klyse i fylla. Men jeg har aldri vært full på scenen, forteller Eidsvåg til Dagbladet.

Artisten tar samtidig et oppgjør mot alkoholen i artistbransjen, etter at Ida Maria (26) denne uken fortalte at hun måtte være full for å gå på scenen.

- Det er fryktelig trist. Fyll er noe denne bransjen på ta på alvor. Unge mennesker må ikke kjøres så hardt.

Til VG forteller den plateaktuelle sangeren at han ønsker heroin på resept, dersom det kan hjelpe de med størst rusproblemer.

- Dette mener jeg virkelig. Det er nedslående å se at de tunge rusmisbrukerne behandles som spedalske. Våre moralske holdninger forteller oss at heroin er forkastelig, og ja - det er det. Men hvis det kan øke livskvaliteten til de tyngste misbrukerne, må vi gjøre noe, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ida Maria (26) måtte være full på scenen