REDD: Da datteren ble lagt inn på sykehus ble Gunnar Greve Pettersen ekstremt redd, men heldigvis gikk det bra med lille Ronja som hadde fått RS-virus.  Foto: Stella Pictures
REDD: Da datteren ble lagt inn på sykehus ble Gunnar Greve Pettersen ekstremt redd, men heldigvis gikk det bra med lille Ronja som hadde fått RS-virus. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ble ekstremt redd

«Idol»-dommer Gunnar Greve Pettersens datter ble innlagt på sykehus.

SEOGHØR.NO: Hver fredag er Gunnar Greve Pettersen (31) streng dommer i «Idol», men hjemme er han en kjærlig familiefar for datteren Ronja Cecilie (1) som han har sammen med kona Helene Ree (29). Det kom dersom som et stort sjokk for Pettersen da datteren ble lagt inn på sykehus. 

Ettåringen fikk RS-virus, et virus som rammer mange barn under to år. 
 
- Datteren min fikk RS-virus. Det var ikke noe farlig eller alvorlig på noen måte. Men som førstegangsforeldre med et barn som er sykt for første gang, så blir man kjemperedd. Hun lå på sykehuset i fire-fem dager. Og selv om man på en måte vet at alt går bra, så var det en ekstrem redsel og frykt, fortalte Pettersen under TV2s artistgalla på lørdag. 

Hendelsen skjedde rett før Gunnar reiste til Afghanistan med Leger uten grenser. Heldigvis gikk det bra med datteren, men artisten understreker at han nå setter enda mer pris på helseordningen i Norge. I mai blir bergenseren pappa for andre gang.  
LES OGSÅ: - «Idol» er ikke for små barn