Vidar Villa:

- Jeg ble dumpet

Artisten åpner seg om da han ble dumpet.

TØFF TID: Vidar Villa avslører en tøff tid i sin nye EP. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB
TØFF TID: Vidar Villa avslører en tøff tid i sin nye EP. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Vidar Villa (31) er mest kjent for sine drøye festlåter som ofte omhandler både sex og fyll.

Med låter som «One night stand», «Et par rolig shots med gutta» og «Det er fest», har fått det til å rykke i de flestes dansefot.

I 2020 deltok han i «Farmen kjendis» og klarte å holde seg på gården i fem uker, og røk med det rett før finaleuken. Nå er artisten, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen, for tiden aktuell med ny EP.

Men denne gangen er det ikke glade dager han synger om.

ÆRLIG: Det er en langt mer ærlig og åpen Adrian Sellevoll vi får oppleve i låten hans «Se meg». Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Sony/Rød Løper Vis mer

Kjærlighetssorg

Overfor «God kveld Norge» forteller artisten at da han i fjor la ut på sommerturné hadde han nylig gjennomgått et brudd. Da han kom hjem igjen og høsten nærmet seg, tok de vonde følelsene han igjen.

- Jeg fikk oppleve kjærlighetssorg for første gang på lenge, og det var skikkelig dritt. Vi hadde ikke vært sammen lenge. Jeg ble dumpet og jeg var kjempeforelsket, innrømmer han.

EP-en som ble til i etterkant av bruddet inneholder til sammen fire låter. På Instagram delte han forrige uke det siste låtslippet på EP-en.

«På fredag slipper jeg låten «Gamle bilder» som fullfører min første EP. Denne lille samlingen med låter har beveget seg i en litt ny retning for meg, både musikalsk og tekstmessig. Jeg håper dere liker det».

I låten synger han om kjærlighetssorgen han opplevde i fjor høst. Etter en sommer på turné ble det en tøff start på høsten for den ellers så glade artisten.

- Det er første gang jeg virkelig mener det jeg synger veldig sterkt. Det er ikke bare «happy-go-lucky» og det var veldig deilig, forteller Villa når Se og Hør slår på tråden.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Får meldinger fra gutter

«Hva gjør du nå? Smiler du? Lever du? Tenker du på oss eller har du glemt meg?». Slik åpner låten med navn «Gamle bilder».

På Instagram utdyper han bakgrunnen for låten:

«Litt for meg selv begynte jeg heller å skrive om alt jeg hadde kjent på det siste året. Om hun som var kilden til både det fineste og vondeste jeg hadde følt på lenge.»

På Instagram skriver han videre at planen var egentlig å ikke gi ut tekstene han skrev, men han innrømmer imidlertid at han er glad han gjorde det:

«Jeg tenkte at dette var låter som passet best i skuffen hjemme. Men jeg er nå ekstremt glad for at de rundt meg overtalte meg til å samle det sammen til en EP og dele det med dere.»

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Det er nok flere som er glad for at Villas låter er tilgjengelig for allmennheten, og artisten innrømmer at tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

- Jeg har faktisk fått meldinger fra flere gutter som forteller at de har opplevd og følt på det samme, og da er det hyggelig å kunne gi noen råd, understreker han.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer