- Jeg ble dumpet i OnePiece

Henrik Thodesens eks-kjærester fikk flere sleivspark under premieren på hans nye stand-up-show.

SEOGHØR.NO: Komiker Henrik Thodesen (33) bød på seg selv og skapte humor av egne erfaringer i sitt ferske stand up-show «Hjemme hos Henrik Thodesen» som hadde premiere på Edderkoppen Teater torsdag kveld.

Publikum fikk blant annet vite mer om Henriks kjærlighetsliv og han snakket spesielt om én eks-kjæreste som skal ha dumpet ham da han var på vei til jobb iført Tina og Bettina-kostyme.

- Jeg ble dumpet i OnePiece, sa Henrik fra scenen.

På spørsmål etter showet om dette virkelig hadde hendt var Thodesen mer unnvikende.

- Er det ikke best om jeg sier at det vil jeg ikke svare på?

KVINNELIG ALTEREGO: Henrik og Odd-Magnus Williamson har gjort stor suksess med rollefigurene Tina og Bettina fra «Torsdag kveld fra Nydalen» som har OnePiece som favorittplagg.  Foto: Lars Olav Dybvig/Filmweb
KVINNELIG ALTEREGO: Henrik og Odd-Magnus Williamson har gjort stor suksess med rollefigurene Tina og Bettina fra «Torsdag kveld fra Nydalen» som har OnePiece som favorittplagg. Foto: Lars Olav Dybvig/Filmweb Vis mer

Eksen kom på premieren

Ingen navn ble nevnt, men i perioden Henrik spilte den populære karakteren, var han i et forhold med DJ og TV-profil Charlotte Thorstvedt (27). Sommeren 2011 fant de to sammen, men forholdet endte i brudd i februar i fjor.

Charlotte satt i salen under Henriks forestilling torsdag kveld og Henrik håper at ingen følte seg støtt etter showet.

- Nå skal jeg ta runden og snakke med resten. Jeg håper det går bra og at ingen er støtt. Det er jo ikke så slemt at man ikke overlever, mente han.

BRUDD: Charlotte Thorstvedt og Henrik Thodesen gikk fra hverandre etter halvannet år som kjærester.
BRUDD: Charlotte Thorstvedt og Henrik Thodesen gikk fra hverandre etter halvannet år som kjærester. Vis mer

Charlotte bodde en stund i Henriks leilighet på Grünerløkka, og han spøkte også med at hun fortsatt ikke hadde hentet alle tingene sine.

- Jeg var tom inni meg

Etter bruddet har Thodesen blant annet spilt inn en humoristisk musikkvideo med Charlottes far - tidligere fotballspiller Erik Thorstvedt.

- Det eneste kriteriet jeg har nå er at hun skal være en fotballdatter eller at hun har kjente foreldre. Det er det viktigste for meg, spøkte han den gangen om hvordan han så for seg en ny kjæreste.

Da Se og Hør snakket med komikeren etter premieren var han fornøyd med egen opptreden.

- I det jeg gikk av scenen var jeg tom inni meg, men nå begynner det å gå opp for meg at det er ferdig. Jeg føler det gikk veldig fint og at jeg var i sonen med en gang.

STØTTER EKSEN: Charlotte og Henrik har holdt kontakten etter bruddet i fjor og hun var en av kjendisgjestene på premieren torsdag kveld. Foto: FameFlynet Norway
STØTTER EKSEN: Charlotte og Henrik har holdt kontakten etter bruddet i fjor og hun var en av kjendisgjestene på premieren torsdag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: - Henrik lekte katt i senga