- Jeg ble dumpet da jeg lagde romantisk middag

TV-profilen Jannecke Weeden var ikke forberedt på resultatet da hun skulle overraske eks-kjæresten på kjøkkenet.

Publisert
Sist oppdatert
LATTERMILD: Jannecke Weeden og «Master Chef»-konkurrentene Fam Irvoll, Storm Pedersen og Henrik Thodesen begynner alle å le når hun forteller sin historie.
LATTERMILD: Jannecke Weeden og «Master Chef»-konkurrentene Fam Irvoll, Storm Pedersen og Henrik Thodesen begynner alle å le når hun forteller sin historie. Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren og TV-profilen Jannecke Weeden (37) er denne uken med i TV3s kokkekonkurranse «Master Chef», og i kveldens program avslører hun at hun ikke har noen god erfaring med å tilberede romantiske middager for to.

Sist gang hun lagde en mat til en kjæreste var for 16 år siden, og kvelden endte ifølge Jannecke med at hun ble dumpet!

- Det var i 1997. Jeg skulle lage mat til han jeg var sammen med da, men kvelden endte med at jeg ble dumpet - så innmar! sier hun til kameraene og konkurrentene Fam Irvoll, Storm Pedersen og Henrik Thodesen.

Jannecke - som tidligere blant annet har ledet programmet «Skjulte skatter» på TV3 sammen med Ivar Christian «Ravi» Johansen - er nå gift med musikeren Lars Weeden (40). Sammen har de barna Elias (10) og Caspian (5).Selv om hun nå er lykkelig gift, legger ikke Jannecke skjul på at den mislykkete middagen i 1997 gjorde inntrykk på henne.

- Livet mitt raste sammen. Den middagen var det siste jeg spiste på to uker! sier hun til TV3-kameraene.

«Master Chef» ser du mandag til torsdag kl 19.30 på TV3.

LES OGSÅ: Føler seg fremstilt i «Farmen»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer