- Jeg ble dumme Naken-Linda

Linda Johansen gikk på en smell da hun flyttet fra USA og til Norge.

BLE DEPRIMERT: Den tidligere glamourmodellen var vant til et jetset-liv fylt av komplimenter og kjendiser mens hun bodde i USA, men da hun reiste hjem til Norge slo kjendisstatusen beina under henne, forteller hun til VG Helg. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BLE DEPRIMERT: Den tidligere glamourmodellen var vant til et jetset-liv fylt av komplimenter og kjendiser mens hun bodde i USA, men da hun reiste hjem til Norge slo kjendisstatusen beina under henne, forteller hun til VG Helg. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere modell og gründer Linda Johansen (46) slet inntil nylig med kraftige komplekser for sin egen kropp, et «kroppsfengsel» hun befant seg i i et tiår.

Men også en gang før har blondinen vært i en mørk livsfase. På slutten av 80-tallet ble hun kjendis i USA som modell for Penthouse og Playboy, og festet med selveste Hugh Hefner.

- Jeg reiste verden rundt, festet med kjendiser, kjørte limousiner, bodde på fantastiske hoteller, drakk champagne og vasset i penger, minnes Johansen i VG Helg om den eventyrlige perioden.

SUNN: Linda bygget seg opp igjen med trening og sunt kosthold etter depresjonen. Her i et sporty antrekk fra år 2000. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
SUNN: Linda bygget seg opp igjen med trening og sunt kosthold etter depresjonen. Her i et sporty antrekk fra år 2000. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer

Sterk etter smellen

Da hun flyttet hjem til Norge igjen, slo imidertid kjendisstatusen henne «i bakhodet» og hun ble deprimert.

- I USA heiet alle. Jeg var vant til at folk, hver dag, sa at jeg var fantastisk. Her hjemme var jeg «dumme Naken-Linda». Jeg var selv med å bygge opp den imagen - det var det som solgte. Og jeg var så kjent. Så kjent!

- Til slutt kom smellen. Det ble veldig svart. Jeg trakk meg fullstendig tilbake, forteller 46-åringen til VG Helg.

I dag mener Linda Johansen imidlertid at depresjonen hun opplevde har gjort henne til et bedre menneske, som er mer empatisk og bedre rustet i møte med motgang.

- Alle trenger å gå på en real smell, understreker hun.

LES OGSÅ: Nå er babymagen borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer