Melina Johnsen:

- Jeg ble dopet ned

Melina Johnsen vil nødig at det samme skal hende andre.

SKREMMENDE: Melina Johnsen har blitt en favoritt for mange her til lands, kanskje spesielt på grunn av «71 grader nord»-deltakelsen. Nå forteller hun om en skremmende opplevelse som kunne ha endt fryktelig mye dårligere enn det gjorde. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKREMMENDE: Melina Johnsen har blitt en favoritt for mange her til lands, kanskje spesielt på grunn av «71 grader nord»-deltakelsen. Nå forteller hun om en skremmende opplevelse som kunne ha endt fryktelig mye dårligere enn det gjorde. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått halvannet år siden østfoldingen Melina Johnsen (23) skapte en nasjonal storm med sin deltakelse i den første sesongen av «Ex on the Beach». Siden deltakelsen er hun blitt omtalt i nærmere 500 artikler i norsk presse. Mange av dem handlet om oppførselen hennes, på bakgrunn av den famøse krangelen hun havnet i.

Johnsen har derimot smidd mens jernet har vært glovarmt. Hun har gitt ut låt, vært å se i diverse andre programmer og har fått tusenvis av følgere i sosiale medier. Nylig var hun aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der hun gjør god figur.

Å kjempe om å komme seg fra Lindesnes til Nordkapp er noe helt annet enn å ha sex på TV, noe både nye og gamle fans åpenbart liker.

Ubehagelig opplevelse

- Jeg har aldri mottatt så mye kjærlighet i hele mitt liv. Jeg har ikke fått én slem eller negativ kommentar siden det begynte å gå på skjermen. I en periode fikk jeg bare hat, og det var tungt. At jeg nå blir så godt likt er veldig fint, sier Johnsen til Se og Hør.

Hun er derimot redd for at den nye fanskaren skal forsvinne igjen, nå som hun gjør comeback i «Ex on the Beach». Johnsen rundet nylig 100 000 følgere på Instagram, mange av dem nye fans som har fått øynene opp for henne nettopp på grunn av naturrealityen. Selfies med dem har også blitt en naturlig del av hverdagen - som generelt sett går fint om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer