Mischa Barton:

- Jeg ble dopet ned på min egen bursdagsfeiring

Mischa Barton er ute av sykehuset etter å angivelig ha blitt dopet ned. 

SKREMTE NABOENE: Skuespiller Mischa Barton skal frivillig ha blitt med til sykehuset etter en hendelse torsdag. Hun hevder nå at hun fikk i seg GHB ufrivillig, som sørget for den skremmende hendelsen. Foto: NTB scanpix 
SKREMTE NABOENE: Skuespiller Mischa Barton skal frivillig ha blitt med til sykehuset etter en hendelse torsdag. Hun hevder nå at hun fikk i seg GHB ufrivillig, som sørget for den skremmende hendelsen. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Mischa Barton (31) er best kjent fra TV-serien «The O.C.», der hun spilte rollen som Marissa Cooper på starten av 2000-tallet.

Årene etter var preget av flere nedturer for stjernen, blant annet rus- og alkoholmisbruk og psykiske problemer.

Torsdag ble det kjent at 31-åringen var innlagt på sykehus for å få en evaluering av sin psykiske helse.

- Dopet ned

Nå skriver Daily Mail at det hele trolig skyldes at stjernen ble dopet ned - på sin egen bursdagsfeiring.

Nå er stjernen skrevet ut, og forteller om den skremmende hendelsen.

Innleggelsen skjedde etter at stjernens naboer fant Barton hengende over et gjerde i sin egen hage i West Hollywood mens hun skrek: «Moren min er en heks».

Hun skal også ha ropt en rekke andre bisarre setninger, blant annet: «Å, Gud, det er over. Jeg føler det, og den er sint!»

Nå hevder hun at en overdose av det narkotiske stoffet GBH er ansvarlig for hendelsen. Hun feiret bursdagen sin onsdag kveld amerikansk tid, og hevder at noen ga henne stoffet.

GBH blir ofte referert til som et voldtektsdop, fordi det gjør personen som får det i seg ute av stand til å forsvare seg.

Til People har 31-åringen forklart at det hele var skummelt.

- Mens vi drakk drinker, innså jeg at noe ikke var rett, ettersom oppførselen min ble mer og mer uberegnelig som timene gikk, sa hun og fortsatte:

- Jeg oppsøkte frivillig profesjonell hjelp, og ble informert om at jeg hadde fått GBH. Etter en natt der, er jeg hjemme og har det bra, sa hun til magasinet.

POPULÆR: Mischa Barton fikk mange fans for rollen sin som Marissa Cooper i «The O.C.». Her med Ben McKenzie, i rollen som Ryan Atwood. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Mischa Barton fikk mange fans for rollen sin som Marissa Cooper i «The O.C.». Her med Ben McKenzie, i rollen som Ryan Atwood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fullstendig sammenbrudd

I 2008 - to år etter slutten på «The O.C.» - ble skuespillerinnen dømt for fyllekjøring etter en vill kjøretur i Hollywood.

Året etter ble hun ufrivillig innlagt på psykriatisk sykehus.

I 2013 åpnet hun seg om hendelsen overfor People, og fortalte at hun hadde hatt et fullstendig sammenbrudd.

Hun forklarte at hun den gang lå fastspent til en båre på sykehuset Cedars-Sinai mens hun truet med å ta sitt eget liv.

Saksøkte sin egen mor

I 2014 stod Mischa i fare for å miste luksushjemmet sitt i Beverly Hills, på grunn av ubetalte regninger.

TMZ meldte at hun måtte hoste opp rundt 630 000 kroner, dersom hun ville unngå å miste boligen. Mischa kjøpte huset for 40 millioner kroner i 2005, da hun var på høyden av sin karriere.

I fjor bestemte Mischa seg også for å saksøke sin egen mor, meldte People.

Skuespilleren hevdet at moren, Nuala Barton, stjal penger fra henne for å kjøpe en egen Beverly Hills-bolig til over 60 millioner kroner.

Mischa Barton hevdet i rettsdokumentene at verken moren eller faren Paul har hatt en jobb som ikke er tilknyttet henne på over ti år. Moren skal ikke ha nøyd seg med å ta penger fra den berømte datteren i løpet av karrieren hennes.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer