- Jeg ble dopet ned og voldtatt av Cosby

Janice Dickinson forteller alt om den forferdelige kvelden.

- HAN VOLDTOK MEG: Janice Dickinson hevder Bill Cosby dopet ned og voldtok henne i 1982. Foto: All Over Press
- HAN VOLDTOK MEG: Janice Dickinson hevder Bill Cosby dopet ned og voldtok henne i 1982. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komikerlegenden Bill Cosby (77) har den siste tiden vært i hardt vær, etter at en rekke kvinner har stått fram med sine historier om at han har voldtatt dem.

SUPERMODELL: Dickinson blir sett på som verdens første supermodell, og har sittet i dommerpanelet i TV-serien Americas Next Top Model. Foto: Stella Pictures
SUPERMODELL: Dickinson blir sett på som verdens første supermodell, og har sittet i dommerpanelet i TV-serien Americas Next Top Model. Foto: Stella Pictures Vis mer
VOLDTEKTSANKLAGER: En rekke kvinner har stått fram med sine historier om å ha blitt voldtatt av Cosby. Han nekter for at påstandene er sanne. Foto: Sonia Hall/ All Over Press
VOLDTEKTSANKLAGER: En rekke kvinner har stått fram med sine historier om å ha blitt voldtatt av Cosby. Han nekter for at påstandene er sanne. Foto: Sonia Hall/ All Over Press Vis mer

Nå står enda en kvinne fram med sin fortelling. Og det er ingen hvem som helst. Den tidligere supermodellen Janice Dickinson (59) kom med den vonde avsløringen da hun gjestet Entertainment Tonight.

Dickinson sier at Cosby ringte henne og ba henne komme til Lake Tahoe. Der skulle han tilby henne en god jobb, og hjelpe til med sangkarrieren hennes. Men det var etter at Cosby ga henne en pille som angivelig skulle hjelpe mot menstruasjonssmerter, helvetet begynte.

- Han ga meg vin og den pillen etter middag. Nesten morgen våknet jeg opp uten pysjamas. Og jeg husker at jeg ble seksuelt overfalt av denne mannen før jeg besvimte, sier hun ifølge RadarOnline.com.


Detaljene Dickinson kom med var av den grusomme sorten.

- Jeg husker Bill Cosby i en morgenkåpe, som han tok av seg, før han la seg oppå meg. Og jeg husker en grusom smerte. På morgenen husker jeg at det var sæd mellom beina mine.

Hendelsen fant sted i 1982, da Dickinson var 27 år gammel. På spørsmål om hva hun ville sagt til Cosby nå, svarte hun følgende:

- Hvordan våger du? Faen ta deg. Hvordan våger du å utnytte meg. Jeg håper du råtner, sier Dickinson sint.

I en uttalelse fra Cosbys advokater nekter verdensstjernen for alle anklagene mot ham.

«Flere tiår gamle anklager mot herr Cosby har dukket opp. Det faktum at de blir gjentatt denne gangen, gjør dem ikke til sanne. Herr Cosby har ingen intensjoner om å verdiggjøre disse anklagene med noen kommentar».

Samtidig som voldtektssaken har sett medienes lys, trekker streamingtjenesten Netflix Cosbys nye TV-serie «Cosby 77». Serien skulle i utgangspunktet ha hatt premiere i november, men vil nå ikke bli vist.


LES OGSÅ: Ber om unnskyldning etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer