SVÆRT REDD: "Ungkaren"-deltager Natalie Berge var ikke høy i hatten da hun sto og vurderte om hun skulle kaste seg ut herfra. Foto: TVNorge
SVÆRT REDD: "Ungkaren"-deltager Natalie Berge var ikke høy i hatten da hun sto og vurderte om hun skulle kaste seg ut herfra. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg ble deprimert og aggressiv

- Jeg ville bare skubbe dem utfor stupet, forteller "Ungkaren"-deltageren.

SEHER.NO: Torsdag er det klart for den nest siste episoden av årets "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Fire kvinner kjemper fortsatt om Asker-kjekkasen Jørgen Festervolls hjerte, og i kveld må to av dem innse at de kom svært langt - men ikke helt til mål.

Det er derimot ikke den eneste bekymringen man får se i torsdagens program. Da tar nemlig Jørgen med seg Silje Haukner (39) og Natalie Berge (22) på en date som innebærer ekstremsport av aller beste sort.

- Det er faktisk noe av det verste jeg har vært med på. Jo lengre jeg stod der... Ja, det var så ille at jeg fikk vann i munnen - jeg måtte spy, forteller Natalie til Seher.no.

Det årets ungkar utfordret dem med, var å kaste seg utfor et stup med strikker rundt beina. I 75 meter med fritt fall...

- Jeg ble deprimert, aggressiv og forbannet. Det har aldri skjedd at jeg har følt meg så fysisk sett ekkel i kroppen. Instruktørene forsøkte stadig å overtale meg til å hoppe. Så ille var det, at jeg hadde lyst til å skubbe dem utfor. Jeg ble bare mer forbannet, forteller 22-åringen.

Til slutt bestemte "Ungkaren"-deltageren seg: Nei, hun ville ikke hoppe. Det angret hun heller aldri på.

- Det var det beste som kunne skjedd meg, humrer hun.

Hoppet, det gjorde derimot konkurrenten hennes, Silje Haukner. 39-åringen tok sats, og skrek seg ned fjellsiden.

- Det var helt utrolig gøy! Men i lufta fryktet jeg at strikken aldri skulle stramme seg, man venter bare på at den skal bli enda slakkere. Men det var kjempekult, og det villeste jeg noensinne har gjort, sier hun til Seher.no.

Etter at de hadde utfordret frykten la én av dem merke til en liten menneskefigur tegnet av kritt på en av steinene på bakken under stupet. Men ifølge Silje fikk ingen av dem sjekket opp om det faktisk er slik at noen har omkommet etter å ha utført det samme som de nettopp hadde vært gjennom.

- Selv stolte jeg hundre prosent på arrangøren. Men det er klart, det er jo alltid en risiko ved noe slikt, medgir en beintøff Silje Haukner.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Utro menn førte dem sammen 


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.