- Jeg ble brutalt banket opp

TV-kjendisen provoserte angrepsmannen...

SLÅTT NED: Sturla Berg-Johansen forteller at han en gang ble banket opp etter å ha vært stor i kjeften. Foto: SCANPIX
SLÅTT NED: Sturla Berg-Johansen forteller at han en gang ble banket opp etter å ha vært stor i kjeften. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: TV-kjendisen Sturla Berg-Johansen (42), som for tiden er aktuell som programleder for TV 2s «Sommerspillet», forteller i et intervju med Se og Hør at han en gang ble brutalt banket opp på byen.

- En gang på byen ble jeg skikkelig banket etter å ha vært stor i kjeften. En fyr slo meg 300 meter bortover gata. Men det merkelige er at jeg plutselig følte meg som Sylvester Stallone i «Rocky IV», da han fikk juling av han russeren, sier han til Se og Hør.

Men Berg-Johansen avslører at det var han selv som provoserte angrepsmannen, da han ropte til ham.

- Jeg ropte og skreik: «Slå meg da! Du slår jo ikke hardere enn bestemora mi!» Men det funket ikke så særlig, for å si det sånn. Jeg fikk skikkelig juling.

42-åringen sto i februar 2009 fram og fortalte at han var homofil på scenen under hans show, «Damenes aften», og ble kort tid etterpå sammen med journalisten Morten Hegseth.

Forholdet tok slutt i januar i år.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forholdet tok slutt