- Jeg ble blank i øynene

Nicoline var på nippet til å gråte da "eks-kjæresten" røk ut.

NERVØS: - Thomas er utrolig flink, og det er dødskjedelig at han gikk ut. Jeg var utrolig nervøs når han sto der, jeg skalv! sier Nicoline Berg Kaasin. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NERVØS: - Thomas er utrolig flink, og det er dødskjedelig at han gikk ut. Jeg var utrolig nervøs når han sto der, jeg skalv! sier Nicoline Berg Kaasin. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I onsdagens første "Grease"-semifinale var det Thomas Stokke (19) og Eivind Dundas Andresen (26) som måtte bite i det sure eplet, og forlate den populære konkurransen.

Akkurat det var trist for flere enn dem selv. På første rad satt nemlig de fire jente-semifinalistene, som først skal i aksjon onsdagen som kommer. Og for Nicoline Berg Kaasin var tårene nær ved å sprette frem da det noe uventede resultatet med ett var et faktum.

Se videointervjuer fra onsdagens "grease" nederst i saken!

- Jeg skalv!
I midten av oktober skrev Seher.no om "Grease"-paret Nicoline og Thomas, som for fem år siden nesten var et kjærestepar.

- Vi var ikke kjærester, men vi var på vei til å bli det! Vi gikk i niendeklasse, og gikk på to forskjellige ungdomsskoler som ikke lå så langt fra hverandre. Vi rakk å kysse den gang, og jeg må si at det var litt "flashback" å gjøre det igjen på dramascenen nå, fortalte hun den gang.  

Etter den tid har paret aldri lagt skjul på at de er gode venner. Derfor var det også ekstra trist for Nicoline da Thomas var en av dem som måtte gi opp kampen om å få spille Danny i Oslo Spektrum.

- Thomas er utrolig flink, og det er dødskjedelig at han gikk ut. Jeg var utrolig nervøs når han sto der, jeg skalv! Jeg tror jeg var mer nervøs enn han, og det sa han til meg etterpå også, forteller Nicoline til Seher.no.

Kysset med kameraten
Men gråte - det gjorde hun altså ikke. Selv om hun var ganske så nære.

- Jeg begynte ikke å gråte, nei. Men jeg ble litt blank i øynene, det må jeg innrømme, sier den talentfulle jenta, som for bare en drøy uke siden dannet par med Thomas på scenen.

Ifølge henne selv, ble derimot ingen av de "gamle" følelsene vekket den gang - til tross for hard trening, og et ørlite kyss på dramascenen.

- Jeg har kjæreste, jeg, så jeg kan nok ikke si at vi gjorde det. Men vi er veldig gode venner, gliser hun.

- Trist
Mens Nicoline var misfornøyd med utfallet av onsdagens semifinale, var juryformann Tom Sterri  overrasket - og litt glad - over utfallet av onsdagens sending.

- Litt overraskende, det var det, ja. Men samtidig er jeg også veldig happy med det. Det er trist å miste Eivind, men det vi sitter igjen med nå er en skolert Kai Thomas og en outsider i Bjørnar. Jeg ser fram til finalen med de to gutta! Vi har to Dannyer som begge kan gjøre veldig bra ting, forteller han til Seher.no.

Likevel, Eivind Dundas Andresen har lenge vært en av Sterris favoritter i den knallharde konkurransen.

- Eivind er en mann man vet leverer. Han er proff og gjør det han får beskjed om. Han hadde vært en veldig, veldig bra Danny, og det er trist å miste ham, mener juryformannen.

Neste uke skal de fire jentene Nicoline Berg Kaasin, Alexandra Joner, Sofie Bjerketvedt og Malin Schavenius i aksjon. Spenningen ser du på TVNorge onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg ble helt satt ut!

Se videointervjuer fra onsdagens "Grease"-sending her:

[obj:media:6991]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer