Halsey:

- Jeg ble behandlet som en tenåringsmor

Ikke alle var like entusiastiske da de fikk høre at popstjernen var gravid.

LYKKELIG: I august fikk Halsey en sønn etter å ha drømt om å bli mor i lang tid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
LYKKELIG: I august fikk Halsey en sønn etter å ha drømt om å bli mor i lang tid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned kom den hyggelige nyheten om at artisten Halsey (26) hadde blitt mamma for første gang.

Det avslørte hun selv for sine nesten 27 millioner følgere på instagram med to bilder av seg selv, kjæresten Alev Aydin (37) og den nyfødte babyen.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skrev «Bad at Love»-stjernen i innlegget og røpet samtidig at sønnen har fått navnet Ender Ridley Aydin.

Følte skam

Nå åpner sangfuglen, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, seg opp om opplevelsen om å være gravid i rampelyset.

- Jeg er 26, og jeg har prøvd veldig hardt å bli gravid. Jeg er økonomisk uavhengig, og jeg har kommet ganske så langt i karrieren min. Det føltes som det riktige tidspunktet å få barn, forteller hun i et intervju med New Music Daily fredag, ifølge People.

Popstjernen, som tidligere har opplevd tre spontanaborter, hadde planlagt graviditeten, og sier at hun likevel opplevde at andre stilte spørsmål rundt valget om å utvide familien midt i karrieren.

- Ofte ble jeg behandlet som en tenåringsmor, hvor folk sa: «Omg, du er så ung og har så mye fremfor deg med karrieren. Og du er ikke gift, og du er ikke ditt og ikke datt», forklarer hun, og innrømmer samtidig at kritikken trigget følelser av skam.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Halsey deler videre at hun og kjæresten innså at uansett om de fikk barn nå eller hadde ventet til de fikk enda mer suksess, så ville alltid noen kritisert dem og valgene deres.

- Så drit i dem, tenkte jeg. Jeg gjør hva jeg vil. Dette er viktig for meg, sier hun, ifølge nettstedet, og legger blant annet til:

- Jeg kan ikke komme på noe annet som kan gjøre livet mitt bedre i dette øyeblikk.

I et intervju med The Guardian i februar 2020, åpnet 26-åringen opp om drømmen om å bli mor og vanskelighetene rundt det.

- Her er jeg og opplever dette livet som er utenfor min kontroll, og jeg klarer ikke å gjøre den ene tingen jeg biologisk sett er plassert her på jorda for å gjøre, sa hun.

Tidligere har artisten også innrømmet at låta «More» handler om problemene med å få barn.

- Jeg har vært veldig åpen om utfordringene med min reproduktive helse, om at jeg har ønsket å fryse ned egg, at jeg har endometriose og sånne ting. I lang tid trodde jeg at det å lage en familie var noe jeg ikke var i stand til å gjøre, delte hun, ifølge People.

Norsk kjæreste

Fra 2014 til 2015 var Halsey kjæreste med norske Peder Losnegård (28), bedre kjent som Lido. Debutalbumet hennes «Badlands», som ble gitt ut i 2015, er laget sammen med ekskjæresten.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Da sangfuglen besøkte Norge som en del av verdensturneen for noen år siden overrasket hun mange norske fans på sosiale medier. Før hun inntok scenen i hovedstaden briljerte hun nemlig med sine norskkunnskaper på Instagram.

«Eg er sliten, men eg elskar dette landet», skrev hun på et bilde hun delte på historiefunksjonen sin, mens skrev «Ja! Eg brukar litt nynorsk fordi det var slik eg lærte», på et annet.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke slutte å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer