Halsey:

- Jeg ble behandlet som en tenåringsmor

Ikke alle var like entusiastiske da de fikk høre at popstjernen var gravid.

LYKKELIG: I august fikk Halsey en sønn etter å ha drømt om å bli mor i lang tid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
LYKKELIG: I august fikk Halsey en sønn etter å ha drømt om å bli mor i lang tid. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned kom den hyggelige nyheten om at artisten Halsey (26) hadde blitt mamma for første gang.

Det avslørte hun selv for sine nesten 27 millioner følgere på instagram med to bilder av seg selv, kjæresten Alev Aydin (37) og den nyfødte babyen.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skrev «Bad at Love»-stjernen i innlegget og røpet samtidig at sønnen har fått navnet Ender Ridley Aydin.

Følte skam

Nå åpner sangfuglen, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, seg opp om opplevelsen om å være gravid i rampelyset.

- Jeg er 26, og jeg har prøvd veldig hardt å bli gravid. Jeg er økonomisk uavhengig, og jeg har kommet ganske så langt i karrieren min. Det føltes som det riktige tidspunktet å få barn, forteller hun i et intervju med New Music Daily fredag, ifølge People.

Popstjernen, som tidligere har opplevd tre spontanaborter, hadde planlagt graviditeten, og sier at hun likevel opplevde at andre stilte spørsmål rundt valget om å utvide familien midt i karrieren.

- Ofte ble jeg behandlet som en tenåringsmor, hvor folk sa: «Omg, du er så ung og har så mye fremfor deg med karrieren. Og du er ikke gift, og du er ikke ditt og ikke datt», forklarer hun, og innrømmer samtidig at kritikken trigget følelser av skam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer