- Jeg ble bedt om å spille dum

TV3-stjernen Magrete Løvbrekke greier fint å leve med å bli sett på som en tulling.

FIKK KLARE BESKJEDER: Løvbrekke, her sammen med Annette Soknes, fikk klare beskjeder av produksjonen om hva de skulle gjøre og hvordan de skulle oppføre seg. Foto: TV3
FIKK KLARE BESKJEDER: Løvbrekke, her sammen med Annette Soknes, fikk klare beskjeder av produksjonen om hva de skulle gjøre og hvordan de skulle oppføre seg. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Magrete Løvbrekke nederst i saken!

SEHER.NO: Magrete Isabell Løvbrekke (24) har denne høsten vært aktuell i TV3-programmet «Hotell Syden», der hun sammen med Annette Soknes stod for det yngre, kvinnelige innslaget i serien.

- På forhånd var vi innstilt på å jobbe skikkelig hardt og vise at vi kan gjøre en skikkelig god jobb i «Hotell Syden», selv om vi er lettkledde modeller, sier hun til Seher.no.

Men oppholdet i TV3-serien var ikke helt som 24-åringen først hadde trodd. Nå forteller Løvbrekke at det meste av det hun gjorde foran kameraene var avtalt på forhånd.

- Vi fikk beskjed om at det var enkelte ting vi ikke skulle gidde å gjøre. Vi skulle klage på ledelsen, og i tillegg fikk vi beskjed om hva vi skulle snakke om. Så det var veldig mye regi, men det er vel sånn de gjør for at det skal være spennende på TV.

Til Seher.no forklarer modellen av hun ble overrasket da hun fant ut hva som egentlig foregikk.

- Jeg ble veldig overrasket, fordi jeg i utgangspunktet ikke trodde at det var «fake».

Likevel hadde Løvbrekke ingen problemer med å stille opp på det hun fikk beskjed om av produksjonsselskapet.

- I begynnelsen ble vi veldig skeptiske, og tenkte: «Nå kommer alle kom til å tro at vi er dumme og late», så vi tok det opp. Men det ble på en måte som en liten jobb. Det var morsomt, og jeg kunne gjort det igjen når som helst. Jeg kunne også spilt ti ganger dummere, uten at det hadde  gjort meg noen ting. Jeg tar ikke meg selv selvhøytidelig i det hele tatt, så jeg klarer å leve med at jeg blir fremstilt som en tulling, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er TV3s nye hotell-blondiner[obj:media:10109]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer