TENKER PÅ HELSA: - Jeg tror mange unge jenter har så lyst til å være modeller at de gjør hva som helst, og ikke tenker på helsefaren, sier Victoria Norrman til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TENKER PÅ HELSA: - Jeg tror mange unge jenter har så lyst til å være modeller at de gjør hva som helst, og ikke tenker på helsefaren, sier Victoria Norrman til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg ble bedt om å gå ned ti kilo

Paradise-Victoria bytter karriere på grunn av slankepress.

SEHER.NO: Allerede før hun ble med i årets sesong av «Paradise Hotel», har Skiens-jenta Victoria Norrman vært vant til et liv foran kamera, som modell på moteshow og i kataloger i fire år.

Men nå varsler hun et karriereskifte etter det hun beskriver som et «altfor tøft» slankepress.

- Jeg er 1,78 høy og veier rundt 58 kg. Det synes jeg ikke er spesielt mye. Likevel fikk jeg en gang beskjed om å slanke meg ti kg. Da var jeg bare 17 år. Fordi jeg var så ung prøvde jeg å slanke meg.


- Jeg synes modellyrket er gøy, men vil ikke være med på dette lenger. Jeg tror mange unge jenter har så lyst til å være modeller at de gjør hva som helst, og ikke tenker på helsefaren. Jeg kjenner ei jente som har blitt steril som følge av slankepresset, og det skremmer meg, sier hun til Seher.no.

Victoria understreker at hun ikke gir seg helt som modell, men trapper ned på hva hun sier ja til. Nå satser hun isteden hardt på å slå igjennom som artist.

- Jeg skriver låtene mine selv, og synger på engelsk. Det blir litt pop/elektro-aktig, sier hun.

Victoria hevder hun lar seg inspirere av artister som Beyoncé og Madonna.

- Jeg liker musikken til Beyoncé, mens Madonna har en utrolig bra spirit og tilstedeværelse på scenen. En dag håper jeg at jeg også kan få gitt ut min egen CD, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vil ikke snakke om kjærlighetsryktene