- Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen

Men dette bildet viser langt fra hele sannheten om flørtingen på «Jakten»-gården.

<strong>DAGLIGDAGS FLØRT:</strong> - Jeg gikk ut for å hente en saks! Jeg følte ingenting unormalt med at de flørtet, flørtet gjorde de nemlig ofte, sier TV-frieren Ann Kristin Bergset om flørten mellom Roar Husetuft og Sara Mari Gaup. Foto: TV 2
DAGLIGDAGS FLØRT: - Jeg gikk ut for å hente en saks! Jeg følte ingenting unormalt med at de flørtet, flørtet gjorde de nemlig ofte, sier TV-frieren Ann Kristin Bergset om flørten mellom Roar Husetuft og Sara Mari Gaup. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» går sin gang, og i disse dager har de fire TV-bøndene tre friere hver å ta seg av på sine gårder. Hos Roar Husetuft er det Ann Kristin Bergset, Sara Mari Gaup og Eirin Lohne som kjemper om TV-bondens hjerte.

I mandagens episode av TV 2-programmet fortalte Ann Kristin at hun føler at de andre to frierne har bedre kjemi med Roar enn henne selv. Like etterpå fikk man se bonde tydelig flørte med Sara rett foran ansiktet på Ann Kristin. Sekundet etterpå ser det ut som om hun stormer ut av kjøkkenet i protest mot flørtingen de to bedriver.

Slik var det imidlertid ikke, bedyrer Ann Kristin til Seher.no.

- Jeg gikk ut for å hente en saks! Jeg følte ingenting unormalt med at de flørtet, flørtet gjorde de nemlig ofte. Men jeg lot henne bare flørte på jeg, og er ikke sur på henne i det hele tatt. de har nok klipt det litt til, sier hun til Seher.no.

«Jakten»-frieren legger ikke skjul på at hun synes det var tøft å jakte kjærligheten i kamp mot to andre jenter. Derfor klarte hun heller ikke å slippe seg helt løs.

- Det var veldig rart og slitsomt. Det er rart når man bor så tett på hverandre. Det var travelt og mange tanker svirret rundt i hodet. derfor valgte jeg å trekke meg tilbake, så fikk det gå som det gikk. Jeg følte det litt som at jeg var på ferie på Roars gård, jeg kom liksom ikke inn i gjengen. Jeg var det tredje, den som dilta litt etter.

- Hvorfor var du det?

- Jeg hadde god kontakt med de andre jentene, men vi var bare ulike. Vi hadde ulike måter å flørte på. Jeg kom skjevt ut, og havnet på sidelinja. De to andre jentene var veldig fine jenter, og selv følte jeg at jeg ikke klarte å flørte foran kamera. Jeg fikk tidlig en idé om hvem han kom til å velge og følte meg til tider oversett, sier Ann Kristin, som sov og spiste lite under gårdsoppholdet.

- Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen, mener hun.

Saras flørt med TV-bonden har Bergset lite å utsette på. Stormet ut i protest gjorde hun i hvert fall ikke.

- Når de flørtet var jeg tilbaketrukken. Jeg ga litt opp håpet om å vinne Roars hjerte. Sara er vakker, og har intense, sjarmerende øyne, skryter hun.

Ingen friere ble sendt hjem fra de fire gårdene i «Jakten på kjærligheten» mandag.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet etter alvorsprat med «Jakten»-bonde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer