BANKET OPP: Det er ingen tvil om at skuespiller Jason London har fått hardt nedfart. Spørsmålet det krangles om er hvem som har skyld i de. London hevder vaktene på utestedet var altfor hardhendte mot ham. Foto: All Over Press
BANKET OPP: Det er ingen tvil om at skuespiller Jason London har fått hardt nedfart. Spørsmålet det krangles om er hvem som har skyld i de. London hevder vaktene på utestedet var altfor hardhendte mot ham. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ble banket opp av dørvakta

Hollywood-stjernen raser etter det dramatiske slagsmålet, som endte med arrestasjon.

SEOGHØR.NO: I etterkant av at skuespilleren Jason London (40) ble arrestert etter et barslagsmål i helgen, og beskyldt for å gjøre i buksa i politibilen, har det nå kommet nye forklaringer på hva som egentlig skjedde.

Skuespilleren, som er mest kjent for sin hovedrolle i filmen «Dazed and Confused», blånekter for at han var skyldig i noe av bråket.

Han hevder via sin advokat at han ble beskyldt for å ha prøvd å sjekke opp kjæresten til en av de andre gjestene i baren han besøkte.

- Midt i det lystige laget husker Jason at noen plutselig mente at han hadde sett på kjæresten hans på en gal måte, og begynte å dra og slite i ham. Det neste han husker er så at politiet arresterer ham.

  - Verken Jason eller noen av øyenvitnene hadde følelsen av at noe var i ferd med å gå galt i løpet av kvelden. Vi mener også at dørvaktene brukte altfor hard vold mot uskyldige bargjester, sier skuespillerens representanter i en uttalelse. 

Skuespillerstjernen som er tvillingbroren til «Party of Five»-kjekkasen Jeremy London, skal etter at han ble arrestert, gjort i buksa i politibilen, gjentatte ganger ropt homofobiske setninger og avsluttet med den legendariske setningen: Du får finne ut hvem jeg er. Jeg er en rik og berømt skuespiller.

LES OGSÅ: - Hun gjør meg lykkelig