FRA CHASITY TIL CHAZ: Chaz, som Chastity nå kaller seg, gjennomgikk en kjønnsskifteoperasjon i fjor. Her er han sammen med moren Cher.  Foto: All Over Press
FRA CHASITY TIL CHAZ: Chaz, som Chastity nå kaller seg, gjennomgikk en kjønnsskifteoperasjon i fjor. Her er han sammen med moren Cher. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg beundrer motet hans

Endelig snakker Cher ut om kjønnsskifteoperasjonen til sønnen Chaz.

Publisert
SEHER.NO: Superstjernen Cher (64) er mer støttende enn noen gang mot sønnen Chaz (40), som lovlig skiftet kjønn og navn i fjor. Chaz er aktuell med dokumentaren “Becoming Chaz», som viser hans reise fra kvinne til mann. Førvisningen av dokumentaren ble godt mottatt av både venner og familie.

- Cher og ti av vennene til Chaz reiste seg og jublet da det var over, forteller en venn av Cher til People.com.

Etter fremvisningen uttrykket Cher hvor mye hun beundrer sønnen sin.

- Jeg beundrer motet til Chaz fordi han deler sin reise. For meg er det viktigste av alt at han er lykkelig. Det er det jeg bryr meg mest om. Han har min kjærlighet og min støtte, sier Cher om sønnen.

Chaz, som ble født Chastity Bono, begynte reisen mot kjønnsskiftet i mars 2009, rett etter at han fylte 40 år. Bono kom ut som lesbisk i en alder av 18 år. Den gangen hadde Cher store problemer med å akseptere nyheten og forholdet mellom dem var svært kjølig i flere år. Nå klarer hun endelig å akseptere og respektere sønnens valg.

- Dersom jeg våknet opp i en mannekropp ville jeg sparket, skreket og ranet en bank fordi jeg ikke kan se for meg å være noe annet enn en kvinne. Jeg ville ikke taklet det like bra som Chaz har, sier moren støttende.

Under intervjuet kalte hun sønnen for en smart jente, før hun rettet seg selv og kalte ham en smart gutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Chers datter blir mann!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer