STERKERE: Lisa Nilsson forteller at hun ble et sterkere og ærligere menneske etter en vanskelig periode i livet på begynnelsen av 2000-tallet.  Foto: FameFlynet Sweden
STERKERE: Lisa Nilsson forteller at hun ble et sterkere og ærligere menneske etter en vanskelig periode i livet på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Jeg bestemte meg for å rense bort dritten

Artisten Lisa Nilsson takker en tur til Brasil for at hun klarte å legge skilsmissen bak seg.

SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Lisa Nilsson (42), som torsdag var med i TV 2-programmet «Allsang på grensen», skilte seg i 2002 fra fra kjæresten Henrik Jansson etter fire år som mann og kone.

Til VG sier hun at det førte til en tøff tid for henne privat. Redningen ble en tur til Brasil, som hun selv mener bidro til å gjøre henne til en sterkere kvinne.

- Det var rett etter skilsmissen min, men før jeg fikk barn. Samtidig tok jeg opp i meg turbulente forhold i andre grener av min egen familie, og til slutt måtte jeg bare bestemme meg for å rense bort dritten og få frem det positive. Jeg kom ut av prosessen som et bedre, sterkere og ærligere menneske, sier hun til avisen.  

I Norge er hun kanskje mest kjent for duetten «Mysteriet deg» som hun sang sammen med Bjørn Eidsvåg i 2002. Paret vant også Spellemanspris for «årets låt».

Snart er hun plateaktuell og til våren drar hun igjen ut på Norgesturné.


Nå hevder Nilsson at livet aldri har vært bedre. Som mor til to døtre på to og seks år, og en karriere som skyter fart, føler svensken at livet er på rett kjøl. 

- Jeg har aldri hatt det bedre enn nå, og det har nok med livserfaring å gjøre, sier hun til VG.

LES OGSÅ: Sonja hylles i utlandet