KAN HAN REDDE EKTESKAPET? Nå har verdens beste golfspiller lagt karrieren på hylla for å redde ekteskapet med Elin Nordegren. Foto: All Over Press
KAN HAN REDDE EKTESKAPET? Nå har verdens beste golfspiller lagt karrieren på hylla for å redde ekteskapet med Elin Nordegren. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ber om tilgivelse

Nå innrømmer Tiger Woods utroskap og tar en pause fra golf...

SEHER.NO: Tiger Woods (33) bilkrasj for et par uker siden ble starten på skandalene for verdens bestegolfspiller, som nå har rundt et dusin påståtte elskerinner å forholdeseg til.

Fram til nå har 33-åringen ligget lavt, men fredag kveld norsk tid offentliggjorde idrettsstjernen en pressemelding på hjemmesiden sin, hvor han for første gang innrømmet sitt utroskap.


"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve."

Woods forteller deretter at han kommer til å legge golfkarrieren på hylla en stund, mens han bruker tid på å bli en bedre ektemann, far og person."Jeg vil be alle, inkludert mine fans, de gode folkene i stiftelsen min, jobbpartnere, PGA-turnéen, og konkurrententene mine, for deres forståelse. Det som er viktigst nå er at familien min har tid, privatliv og den tryggheten vi trenger for å lege. Etter mye overveielse, har jeg bestemt meg for å ta en pause på ubestemt tid fra profesjonell golf. Jeg er nødt til å fokusere på å være en bedre ektemann, far og person. Igjen, så ber jeg om å få skjermet privatlivet til familien min og jeg er spesielt takknemlig til alle dere som har vist medfølelse og omtanke i denne vanskelige tiden."

Tiger Woods skal ifølge Us Weekly hatt mange elskerinner,og så langt har over ti personer stått fram. Blant de navngitte elskerinnene er Rachel Uchitel (34), Jamie Jugers (26), Jamee Grubbs(24), Mindy Lawton (33), Kalika Moquin (27), eller Holly Sampson (36) 

- Tiger elsket alle hemmelighetene rundt å ha elskerinner. Han klaget alltid om hvor ulykkelig han var med sin kone, uttalte en nær venn av Tiger nylig.Vi belønner gode kjendistips!Tipsosspåseher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 ellersendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Det er ikke hennes første utro-skandale