FREMDELES GODE VENNER: Selv om Orlando Bloom og Miranda Kerr gikk hver til sitt for syv måneder siden, så snakker de ofte sammen og har beholdt vennskapet.
FREMDELES GODE VENNER: Selv om Orlando Bloom og Miranda Kerr gikk hver til sitt for syv måneder siden, så snakker de ofte sammen og har beholdt vennskapet.Vis mer

- Jeg ber hver dag

Etter bruddet fra Orlando Bloom har supermodellen Miranda Kerr funnet sin egen måte å takle problemer på. Men religiøs er hun ikke.

SEOGHØR.NO: I oktober kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Orlando Bloom (37) og Miranda Kerr (31) skulle skilles etter tre år som ektepar.

Selv om bruddet har vært av den vennskaplige sorten, så har det vært en tung tid for både Bloom og Kerr, som også deler foreldreansvaret til sønnen Flynn (3).

Nå forteller den tidligere «Victoria's Secret»-modellen at hun alltid prøver å se det beste i alle situasjoner hvis hun har det vanskelig.

- Når jeg møter utfordringer i dag, så setter jeg meg ned med dem og prøver å få en oversikt, for det er alltid positive og negative ting med alt. Noen ganger snakker jeg med venner, og noen ganger mediterer jeg og visualiserer at jeg kvitter meg med ting, forteller hun til Telegraph.co.uk.

- Men jeg liker også å skrive ned problemene for så å rive lappen i stykker eller brenne den opp etterpå.

Kerr finner i tillegg roen i meditasjon.

- Jeg ber hver dag, og jeg mediterer hver dag og gjør yoga. Jeg er ikke religiøs, men jeg er sprituell. Det er bestemoren min som har lært meg å be og å være takknemlig. Det er veldig viktig for meg, sier hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Jo mer sex jeg har, jo bedre ser jeg ut