- Jeg ber ham mer enn gjerne om unnskyldning

«Farmen»-krangelen har tatt helt av den siste uka. Nå ser det ut som at de to kamphanene Finn Olav Odde og Olav Harald Ulstein endelig får skværet opp.

REAGERER: - Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være en sleip faen. Jeg gjør alt, og hjelper alle. Ukesoppdraget er en ting, men for å overleve må vi gjøre alt, sier Finn Olav Odde (til venstre) til Seoghør.no. Foto: TV 2
REAGERER: - Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være en sleip faen. Jeg gjør alt, og hjelper alle. Ukesoppdraget er en ting, men for å overleve må vi gjøre alt, sier Finn Olav Odde (til venstre) til Seoghør.no. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av «Farmen» ble Finn Olav Odde (56) fra  Opphaug på Ørlandet i Sør-Trøndelag valgt som førstekjempe av storbonde Olav Harald Ulstein (51).

Olav, som er ukens storbonde begrunnet valget med Finn Olav ikke hadde stått på like hardt som tidligere, og sa senere til Magnhild Vik (42) at han synes Finn Olav var en «sleip faen».

Det får 56-åringen til å reagere.

- Ynkelig og motbydelig

BRUKTE STERKE ORD: Olav Harald Ulstein har lite til overs for konkurrenten Finn Olav. Det la han absolutt ikke skjul på i søndagens «Farmen». Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BRUKTE STERKE ORD: Olav Harald Ulstein har lite til overs for konkurrenten Finn Olav. Det la han absolutt ikke skjul på i søndagens «Farmen». Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være en sleip faen. Jeg gjør alt, og hjelper alle. Ukesoppdraget er en ting, men for å overleve må vi gjøre alt. At jeg er en sleip faen, fatter jeg ikke hvor han får fra. Det sårer meg, sier Finn Olav til Se og Hør.

Det har vært store verbale tumulter mellom de to kamphanene. I søndagens program slang Farmen-Olav med leppa i forkant av tvekampen mellom Frank Tore Aniksdal (44), som til slutt tapte tvekampen mot Finn Olav.

- Hvis Finn reiser, da reiser en ynkelig og motbydelig mann. Så jeg håper at Frank blir værende, sa «Farmen»-deltager og Frank-kamerat Olav Harald Ulstein (51) foran alle de andre deltagerne.

- Endret oppfatning

Til Seoghør.no legger ikke Finn Olav skjul på at han nå håper at Olav tar telefonen fatt og ber om unnskyldning for oppførselen på gården.

- Jeg har ikke hørt noe fra ham. Jeg har vært i kontakt med TV 2, og sagt at Olav må ta kontakt med meg. Jeg ønsker at han ber om unnskyldning slik at jeg kan si det til media. Han bør ringe meg, og hvis han gjør det - skal jeg tilgi det han har sagt.

- Kommer du til å ringe ham, Olav?

- Jeg har vært inne på tanken om å ringe for å høre hvordan han har det. Da jeg snakket med Finn under finalefesten i oktober da alle deltagerne var til stede, ga han uttrykk for at han ikke bar nag til meg eller noen andre i forhold til det som skjedde på gården, sier 51-åringen, som nylig kom hjem fra en to ukers ferie i Syden.

TOK SEG VIDERE: Finn Olav vant søndagens tvekamp mot Frank Tore Aniksdal (44) og kunne ta seg tilbake igjen på gården. Det har ikke bare vært lett.
TOK SEG VIDERE: Finn Olav vant søndagens tvekamp mot Frank Tore Aniksdal (44) og kunne ta seg tilbake igjen på gården. Det har ikke bare vært lett. Vis mer

- Mens jeg var borte har jeg fått inntrykk av at han har endret oppfatning, mener Olav.

- For dumt

Derfor har han bestemt seg for å sende Finn Olav en sms.

- Hvis han føler det sånn som han gir uttrykk for skal jeg mer enn gjerne være den første som ber om unnskyldning. Jeg hadde ikke inntrykk av at han tok det så ille opp, og det er jo for dumt at man skal bli uvenner bare ved å være med på en TV-serie som dette.

Onsdag sa Finn Olav til Seoghør.no at han er usikker på om han vil delta i feiringen av finaleprogrammet i Oslo i slutten av måneden på grunn av den dårlige stemningen mellom de to. Olav håper imidlertid at han tar til fornuft.

- Jeg ser gjerne at han kommer, sånn at vi får snakket litt ut. Forhåpentligvis kan vi legge «Farmen» bak oss. Jeg håper vi kan bli venner igjen, jeg ønsker overhodet ikke at vi skal være uvenner. Vi var i en meget spesiell setting, der det gikk en kule varmt av og til.

Har det vondt

HÅPER PÅ TELEFON: Finn Olav Odde håper han snart får en telefon fra sin tidligere Farmen-motstander Olav Harald Ulstein. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
HÅPER PÅ TELEFON: Finn Olav Odde håper han snart får en telefon fra sin tidligere Farmen-motstander Olav Harald Ulstein. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

56-åringen fra Opphaug, som føler seg mobbet av «Farmen»-kollegaen, håper er enig i at de må skvære opp gjennom en større samtale.

- Jeg tror Olav har det forferdelig. Vi kunne snakket sammen, slik at vi kunne fått ordnet opp. Nå blir det for mye mobbing mot en voksen person. Jeg gruer meg til de neste episodene. Jeg får så mye meldinger. Jeg har 1200-1300 facebook-venner, og jeg er overveldet over alt det positive jeg får av meldinger.

I dag, kan han fortsatt ikke begripe hvorfor Olav oppførte seg slik han gjorde.

- Jeg har det vondt inni meg. Jeg får en klump i halsen jo mer jeg tenker over det. Det er nesten så gråten tar meg, forteller Finn Olav til Se og Hør.

Neste «Farmen»-episoden ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Barnebarna mine gråter når de ser på Farmen