Rachel Nordtømme og André Villa:

- Jeg bekymrer meg mye

Kjendisparet kjenner på frykten for å miste noen etter at sønnen Storm ble født.

BEKYMRET: Etter at André Villa og Rachel Nordtømme ble foreldre til gutten Storm, har Villa satt karrieren mer til side. Foto: Andreas Fadum
BEKYMRET: Etter at André Villa og Rachel Nordtømme ble foreldre til gutten Storm, har Villa satt karrieren mer til side. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

For to og et halvt år siden ble Rachel Nordtømme (29) og motocrosskjører André Villa (36) foreldre for første gang.

- Sønnen vår ble født lørdag 19. desember. Det gikk veldig fint. Det oppsto ingen komplikasjoner og han kom til verden via naturlig fødsel, sa Villa til Se og Hør etter fødselen.

André Villa trappet ned på ekstremsporten etter at sønnen ble født. Freestyle motocross er en risikosport og i 2011 holdt det på å gå fryktelig galt.

Han måtte kaste seg av motorsykkelen etter et mislykket hopp og brakk lårbeinet, skrev VG den gang.

Mer bekymret

Etter at Villa og Nordtømme ble sammen har heldigvis ulykkene uteblitt.

- Det er tydelig at jeg bringer lykke da, sier Nordtømme i et nytt intervju med avisen.

Likevel legger hun ikke skjul på at hun at er mer bekymret nå enn tidligere.

- Nå er konsekvensen en helt annen med det han driver med. Det har gått fra at jeg mister en kjæreste, til at barnet vårt mister pappaen sin. Det bekymrer meg mye mer nå, sier den tidligere «Skal vi danse»-deltageren.

Saken fortsetter nedenfor.

ADRENALIN: André Villa har vært på pallen i X Games flere ganger. Her trikser han seg til bronsemedalje i «Moto X Speed & Style» under X Games i Los Angeles i august 2013. Foto: AFP/ NTB scanpix
ADRENALIN: André Villa har vært på pallen i X Games flere ganger. Her trikser han seg til bronsemedalje i «Moto X Speed & Style» under X Games i Los Angeles i august 2013. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

I helgen er Villa med på å arrangere Ullevål Xtreme - Europas største ekstremsportkonkurranse. Dit skal de også ta med sønnen Storm, som har arvet interessen for motorsport etter faren.

- Han er jo mer interessert i det som skal foregå på Ullevål enn hva jeg er. Dette er mest for han, han har arvet den motorinteressen. Det er biler og motorsykler for alle «penga». Han kler navnet sitt, sier Rachel Nordtømme til VG.

Hadde et avstandsforhold

Det var i 2013 at Se og Hør avslørte at Rachel og André hadde funnet tonen. Da innrømmet Villa at de to var på god vei til å bli kjærester.

- Ja, vi må nok innrømme å være så godt som det, sa motocross-stjernen André med et lurt smil den gang.

«På god vei» ble til mer og André Villa og Rachel Nordtømme bodde sammen mens han var med i «Skal vi danse» for fire år siden. Men de to har også hatt et avstandsforhold, siden han flyttet til Spania for å satse på motorsykkelkjøring.

- Nå drar jeg til Spania for å trene. Jeg skal på en ferietur med Rachel mot slutten av året, men så blir det noen spennende prosjekter i 2015 med fire hjul og det er en verdensrekord jeg går og tenker på, sa han den gang.

Avslørte graviditeten

Tankene om verdensrekord ble nok byttet ut med andre tanker da den flotte blondinen avslørte at hun ventet barn på sin blogg.

- Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille, skrev friidrettsutøveren.

- Jeg har ventet ganske lenge med å fortelle det fordi vi syns det har vært koselig å holde det for oss selv, og forberedt oss uten at for mange visste det, skrev Nordtømme videre.

Både Rachel Nordtømme og André Villa har for øvrig en fortid i TV 2s danseprogram «Skal vi danse». Høsten 2014 var det Villa som svingte seg på parketten.

Se Seoghør.nos intervju med Rachel og André fra «Skal vi danse» nedenfor:

Nordtømme var tidligere sammen med langrennsløper Petter Northug, men paret gjorde det slutt i 2011.

Rachel har også hatt en romanse med «Skal vi danse»-stjernen Tom-Erik Nilsen, men forholdet ble kortvarig.

LES OGSÅ: Endret reglene for Farmen-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer