FORNØYD: Robert Stoltenberg forteller at han er veldig fornøyd med hvordan livet hans har vært så langt. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FORNØYD: Robert Stoltenberg forteller at han er veldig fornøyd med hvordan livet hans har vært så langt. Foto: Henning Jensen, Se og HørVis mer

- Jeg bekymrer meg mye

Fredag fyller Robert Stoltenberg 50 år.

SEOGHØR.NO: Han har bidratt med underholdning til folket i mange år, blant annet i programmene «Borettslaget» og «Underholdningsavdelingen».

DEN STORE LYKKEFØLELSEN: Stoltenberg har vært sammen med kjæresten Christian Grønvold i snart 26 år. Han beskriver forelskelsen som en av de store lykkefølelsene i livet. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør
DEN STORE LYKKEFØLELSEN: Stoltenberg har vært sammen med kjæresten Christian Grønvold i snart 26 år. Han beskriver forelskelsen som en av de store lykkefølelsene i livet. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør Vis mer

Fredag fyller skuespiller og humorist Robert Stoltenberg 50 år, noe han selv ikke mener er en stor sak.

Til VG forteller Stoltenberg at han trives med å holde seg i form, men at han ikke overdriver når det kommer til treningen.

- Jeg trener sirkeltrening og jogging to-tre ganger i uken, men jeg er ikke treningsnarkoman. Jeg lever helt alminnelig sunt, tror jeg. Men jeg bekymrer meg mye, og du blir ikke noe yngre av det, sier han til avisen.

Saken fortsetter under bildet.


50-årsdagen skal likevel feires, selv om Stoltenberg holder detaljene rundt feiringen for seg selv. Men sannsynligheten er stor for at kjæresten, Christian Grønvold, vil være med på moroa.

- Jeg ble sammen med kjæresten min for snart 26 år siden. Det var en stor ting. Jeg tror man bare opplever den store lykkefølelsen noen få ganger i livet, og det var en av de gangene jeg virkelig har opplevd stor lykke, forteller han.

Stoltenberg har lenge holdt seg trofast mot NRK.

Mens mange av statskanalens veteraner har skiftet beite og byttet kanal, har Stoltenberg fortsatt på samme sted. Hvorfor det har blitt slik, er han ikke helt sikker på.

- Det har jeg ikke tenkt så fryktelig mye på. Det har vel bare blitt sånn, en gammel vane. Men jeg synes det er fint å være i NRK, jeg har jo jobbet her i mange år. Det viktigste er å holde på med det man synes er morsomt, og jeg har alltid følt meg godt ivaretatt her, så jeg ser ingen umiddelbar grunn til å slutte. Virkelig ikke, har han tidligere sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Det er lettere å være Narvestad enn meg selv