- Jeg bekymrer meg for kroppen min

Den danske supermodellen Helena Christensen synes ikke at hun er perfekt.

HOLDER AVSTAND: - Min sjenerthet handlet om mennesker, og jeg har alltid betraktet mer enn jeg har involvert meg, sier Helena Christensen, som ikke har problemer med å vise seg i bikini. Foto: All Over Press
HOLDER AVSTAND: - Min sjenerthet handlet om mennesker, og jeg har alltid betraktet mer enn jeg har involvert meg, sier Helena Christensen, som ikke har problemer med å vise seg i bikini. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene av Helena Christensen på strandferie i Italia nederst i saken! 

SEHER.NO: Hun er sjenert og vil helst sitte for seg selv i et hjørne på fester. Men å vise seg i bikini på stranden har den danske supermodellen Helena Christensen (42) ingen problemer med.

Det var dog ikke en streng barndom som ga Christensen de hemningene hun har, tross sitt utadvendte virke som modell. Tvertimot hadde hun en barndom som sto i sterk kontrast til sine jevnaldrende - i en familie som gjorde nesten alt i samlet flokk.

- Vi hadde til og med «familiedusj». Det føles som at vi gjorde en masse sammen. Om min barndom var normal? Kanskje ikke, sier 42-åringen til Style Magazine.

Helena Christensen var derimot ikke akkurat den fødte entertainer da hun var yngre.

- Som barn var jeg sjenert. Min mor pleide å sende meg i teatergrupper, slik at jeg kunne bli bedre til å uttrykke meg. Min sjenerthet handlet om mennesker, og jeg har alltid betraktet mer enn jeg har involvert meg. Selv i dag, når jeg er sammen med en større gruppe mennesker, ender jeg oftest i hjørnet, avslører hun i intervjuet.

Og til alle de jevnaldrende kvinner som blir bitre av å se hennes veltrente kropp i bikini - som da hun nylig ferierte på den italienske øya Ischia - kan vi berolige med at Helena selv også er meget selvkritisk når hun ser seg i speilet.

- Som alle andre kvinner bekymrer jeg meg om kroppen min. Det er ikke sånn at jeg våkner og tenker at jeg er perfekt og at jeg ikke trenger å gjøre noe, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk titter på meg som jeg er dessert  

Se bildene av Helena Christensen på strandferie i Italia her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer