Rita Ora:

- Jeg beklager dypt

Artisten må tilsynelatende punge ut etter sitt eget 30-årslag.

I HARDT VÆR: Rita Oras 30-årsfeiring ble neppe helt slik hun hadde forestilt seg. Her avbildet ved en annen, mer festlig anledning - på en stjernespekket fest sammen med Camila Morrone (t.h.) under filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: David Fisher/ REX/ NTB
I HARDT VÆR: Rita Oras 30-årsfeiring ble neppe helt slik hun hadde forestilt seg. Her avbildet ved en annen, mer festlig anledning - på en stjernespekket fest sammen med Camila Morrone (t.h.) under filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: David Fisher/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en tid de færreste forbinder med fest og moro, og de fleste har sett bursdagsfeiringene sine bli utsatt på ubestemt tid dette året.

I Storbritannia er det strenge coronatiltak for å hindre smitte, og i England er det nå lockdown.

Det betyr at det ikke er lov til å sosialisere utenfor husstanden - man har bare lov til å møte én person utendørs på et offentlig sted.

Barer og restauranter er stengt som følge av pandemien.

BEKLAGET: Rita Ora gikk mandag ut offentlig etter bursdagsblemmen. Foto: Hewitt/ Splash News/ NTB
BEKLAGET: Rita Ora gikk mandag ut offentlig etter bursdagsblemmen. Foto: Hewitt/ Splash News/ NTB Vis mer

Innrømmer regelbrudd

Disse tiltakene tok ikke artist Rita Ora hensyn til da hun i forrige uke rundet 30 år.

Det forteller hun selv på Instagrams historiefunksjon.

BEKLAGET: Rita Ora publiserte denne teksten mandag. Foto: Skjermdump
BEKLAGET: Rita Ora publiserte denne teksten mandag. Foto: Skjermdump Vis mer

«Jeg deltok på en liten samling med noen venner for å feire min 30-årsdag. Det var et impulsivt valg som ble gjort med et villedet syn om at vi var på vei ut av lockdown, og at dette var greit. Jeg beklager dypt for å ha brutt reglene, for så å forstå at dette setter folk i risiko. Dette var en alvorlig og uforlatelig mangel på dømmekraft», skriver artisten i et lengre innlegg.

Jobbet i helsetjenesten

Videre forteller hun at hun i etterkant har forstått hvor uansvarlig festen var, og at hun tar fullstendig ansvar for handlingene sine.

«Jeg føler meg spesielt skamfull over å ha førstehåndskunnskap til hvor hardt folk har jobbet for å bekjempe denne grusomme sykdommen, og jeg er fullstendig klar over ofrene folk og forretninger har gjort for å bidra til å holde oss trygge. Selv om dette ikke gjøre det riktig, vil jeg oppriktig beklage», avslutter hun teksten med.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Ora viser her til at hun var en av dem som meldte seg frivillig til å arbeide i helsetjenesten i starten av pandemien.

- De vil være blant menneskene som leverer medisinsk utstyr, samler resepter, sjekker hvordan det står til med de eldre, og ringer til de ensomme og utsatte samfunnsmedlemmene, fortalte moren hennes i april.

Supermodeller til stede

Beklagelsen er gjengitt av en rekke medier, blant andre BBC, som skriver at det skal ha vært opp til 30 personer til stede på festen, som fant sted lørdag.

Tabloidavisen The Sun har publisert bilder som skal være fra festen, som viser at blant andre supermodeller Poppy (34) og Cara (28) Delevingne var til stede.

BRØT FESTFORBUD: Rita Ora ble tatt på fersken under sin egen bursdagsfeiring. Her fra en fest i 2018. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
BRØT FESTFORBUD: Rita Ora ble tatt på fersken under sin egen bursdagsfeiring. Her fra en fest i 2018. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer

Politiet i London bekrefter at de hadde betjenter til stede på restauranten etter tips om at coronareglene ble brutt. Ifølge BBC har Ora gått med på å betale en bot for bruddet.

Myndighetene har mulighet til å gi bøter opp til 10 000 pund for sosiale samlinger. Daily Mail skriver at en kilde hevder at dette også var boten Ora godtok, men dette er ikke offisielt bekreftet.

LES OGSÅ: - Ikke bare lykkelige stunder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer