Lamar Odom:

- Jeg behandlet henne ikke bra

Lamar Odom ønsker å gjenoppta kontakten med ekskona.

ANGRER: Ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP/NTB
ANGRER: Ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I syv år var Khloé Kardashian (37) gift med den tidligere NBA-proffen Lamar Odom (42).

Bare ni dager etter at Odom fridde til TV-profilen i 2009, gikk de ned kirkegulvet sammen. Da hadde de vært kjærester i kun en måned.

I 2013 gikk ekteskapet i tusen knas og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

Høsten 2015 ble Odom funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på den gang at han var ruspåvirket da han ble funnet.

På dette tidspunktet var han fortsatt gift med Kardashian på papiret, men de var derimot separert. Nær døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før i 2016.

«En dust»

Odom er for tiden deltager i reality-programmet «Celebrity Big Brother», og nå innrømmer 42-åringen at han ikke var en god ektemann for Khloé og at han har et ønske om å finne tilbake til henne igjen.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, avslører han i «Celebrity Big Brother», ifølge Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer