Lamar Odom:

- Jeg behandlet henne ikke bra

Lamar Odom ønsker å gjenoppta kontakten med ekskona.

ANGRER: Ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP/NTB
ANGRER: Ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I syv år var Khloé Kardashian (37) gift med den tidligere NBA-proffen Lamar Odom (42).

Bare ni dager etter at Odom fridde til TV-profilen i 2009, gikk de ned kirkegulvet sammen. Da hadde de vært kjærester i kun en måned.

I 2013 gikk ekteskapet i tusen knas og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

Høsten 2015 ble Odom funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på den gang at han var ruspåvirket da han ble funnet.

På dette tidspunktet var han fortsatt gift med Kardashian på papiret, men de var derimot separert. Nær døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før i 2016.

Vis mer

«En dust»

Odom er for tiden deltager i reality-programmet «Celebrity Big Brother», og nå innrømmer 42-åringen at han ikke var en god ektemann for Khloé og at han har et ønske om å finne tilbake til henne igjen.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, avslører han i «Celebrity Big Brother», ifølge Page Six.

Videre legger Odom til at han oppførte seg som en idiot og at han håper han kan gjøre opp for seg en dag i fremtiden.

- Jeg ville sannsynligvis tatt henne med ut på en middag. Det hadde bare vært en velsignelse å få være i nærværet hennes igjen. Bare for å fortelle henne hvilken dust jeg var og si at jeg er lei meg, forklarer han, ifølge nettstedet og fortsetter:

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Hun har rett til å aldri ønske å se meg igjen etter alt hun måtte gjennomgå på grunn av meg. Men tiden går og folk forandrer seg.

Savner henne

Gjennom hele ekteskapet slet Odom med rusproblemer. I tillegg hadde han store problemer med å holde seg trofast mot ekskona.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksen, fortalte han til Us Weekly i 2017.

I «Celebrity Big Brother» sier han at han gjerne skulle hatt alle skandalene ugjort.

- Det var aldri min intensjon å såre henne, men hodet og sinnet mitt var ikke på riktig plass den gang. Jeg tok ikke vare på meg selv.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Dette er ikke første gang Odom har snakket om Khloé i løpet av oppholdet i «Celebrity Big Brother». Like etter at atleten kom inn i huset røpet han at han ikke lenger har kontakt med ekskona, men at han likevel ofte tenker og drømmer om henne.

- Jeg savner henne så utrolig mye. Jeg kunne ønske jeg kunne skru tiden tilbake.

LES OGSÅ: Beklager sexvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer