Kaia Gerber og Pete Davidson:

- Jeg behandler kjærestene mine som prinsesser

Det nyforelskede paret gjør ingenting for å skjule følelsene.

HET FERIE: Pete Davidson og hans syv år yngre kjæreste Kaia Gerber nyter late dager i Florida sammen. Foto: NTB Scanpix
HET FERIE: Pete Davidson og hans syv år yngre kjæreste Kaia Gerber nyter late dager i Florida sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For rundt en måned siden begynte romanseryktene rundt modell Kaia Gerber (18) og komiker Pete Davidson (26) å svirre.

De ble da sett på en romantisk lunsj sammen i New York, og siden den gang har det dukket opp en rekke bilder av dem hånd i hånd og på flere ulike stevnemøter.

Duoen har foreløpig ikke selv kommentert den gryende forelskelsen offentlig enda, men det er liten tvil om at de nyter hverandres selskap.

Populær blant kjendiskvinnene

I helgen reiste nemlig turtelduene sammen til Miami i Florida for å delta i et bryllup, men her fikk de også god tid til å pleie kjærligheten. Etter bildene å dømme ser det ut som om paret hadde vanskelig for å holde fingrene fra hverandre.

De to tilbrakte mye tid tett omslynget og kyssende i bassenget, og koste seg også på solsengene mens de til stadighet ga hverandre små kjærtegn.

FORELSKET: Det så ut som om Kaia og Pete ikke kunne få nok av hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det så ut som om Kaia og Pete ikke kunne få nok av hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gerber er datter av supermodell Cindy Crawford (53) og har selv imponert på catwalken for merker som Versace, Chanel, Calvin Klein, Prada, Burberry og Marc Jacobs de siste årene. Kjærlighetslivet hennes har det derimot vært skrevet lite om tidligere - frem til nå.

Davidson har på sin side datet en rekke flotte kjendiskvinner bare det siste halvannet året.

Fra mai til oktober i fjor hadde han en virvelvind romanse med popstjernen Ariana Grande (26). Duoen rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - alt dette i løpet av en periode på under et halvt år. Men etter kun fem måneder tok forholdet slutt.

Etter Grande innledet han en het flørt med den 20 år eldre Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (46), og i tidligere i høst var han også sammen med skuespilleren Margaret Qualley (25).

Saken fortsetter nedenfor.

«Noen får avsmak»

Denne måneden pryder komikeren forsiden til magasinet Paper, og her åpner han seg om jakten på kjærligheten.

- Jeg behandler personen jeg er sammen med som en prinsesse. Jeg prøver virkelig å gjøre alt i min makt for at hun skal ha det best mulig. Er det ikke det man skal gjøre? Hvis man er i forhold med noen, så skal man få den personen til å føle seg så spesiell som mulig, forteller han, ifølge Us Weekly.

«Saturday Night Live»-stjernen innrømmer videre at hans «intense kjærlighetsspråk» ikke alltid slår an hos alle.

- Noen blir overveldet når jeg legger så mye på dem, og de er usikre på om de kan komme i nærheten av det samme selv. Noen får avsmak, forklarer han, og legger til:

- Noen ganger funker det, og andre ganger ikke. Og da kan det få meg til å føle meg dårlig selv fordi jeg tenker: «Jeg gjorde alt dette for deg... Og du bryr deg ikke i det hele tatt!»

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Lindsay Lohan i sorg over eksens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer