- Jeg begynte nesten å grine da jeg så det

Kjendis-veterinær Trude Mostue omtaler deltakelsen i «Trinny & Susannah - oppdrag Norge» som høyrisikosport.

SVÆRT MISFORNØYD: Kjendisveterinær Trude Mostue sier til Seoghør.no at hun nesten begynte å gråta da hun fikk se sluttresultatet (t.h) etter makeoveren sin på «Trinny & Susannah - oppdrag Norge». Foto: FEM/ Discovery Networks Norway
SVÆRT MISFORNØYD: Kjendisveterinær Trude Mostue sier til Seoghør.no at hun nesten begynte å gråta da hun fikk se sluttresultatet (t.h) etter makeoveren sin på «Trinny & Susannah - oppdrag Norge». Foto: FEM/ Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld kunne TV-seerne få med seg at Trude Mostue (47) fikk en stilforvandling i FEM-programmet «Trinny & Susannah - oppdrag Norge».

Den profilerte veterinæren ble overrasket da stjernestylist Susannah Constantine (53) erklærte at hun hadde pærefasong, men da Trude iførte seg en ettersittende kjole fikk pipen en annen lyd.

- Hvilken fasong har du da? Du er ikke pære! Og du er ikke kjegle... Jeg tror faktisk, merkelig nok, at du er timeglass. Et lite timeglass, sier Susannah med en tankefull mine i programmet.

Selv om den ettersittende hvite og sorte kjolen sitter som støpt på Trude Mostue, røper hun overfor Seoghør.no at hun langt ifra ble fornøyd med sluttresultatet.

- Jeg var ikke veldig fornøyd, nei. Men det er jo høyrisikosport å si ja til dette programmet. Det er noe mer Trinny og Susannahs veldig britiske stil kontra norsk stil som ikke funker helt, sier Trude Mostue.

Saken fortsetter under bildene.

FORVIRRET: Trude Mostue tror at Susannah Constantine (t.v) forbandt henne med stilen hun hadde i den britiske TV-suksessen «Veterinærene» på 1990-tallet. Da stylisten fikk se Trudes figur, ble hun overrasket.  Foto: FEM/ Discovery Networks Norway
FORVIRRET: Trude Mostue tror at Susannah Constantine (t.v) forbandt henne med stilen hun hadde i den britiske TV-suksessen «Veterinærene» på 1990-tallet. Da stylisten fikk se Trudes figur, ble hun overrasket. Foto: FEM/ Discovery Networks Norway Vis mer

- Så harry at jeg ville grine

Dermed føyer hun seg inn i rekken av kjendiskvinner som ikke har vært begeistret for Trinny og Susannahs styling.

Den flotte firebarnsmoren forteller at programmet ble spilt inn for nesten to år siden, men at det bare er et par dager siden hun fikk se det offisielle «etter»-bildet fra makeover'en.

- Det bildet er det verste jeg noensinne har sett av meg. Det var så harry, og jeg begynte nesten å grine da jeg så det.

- Min gode venninne Unni Lindell sa faktisk at hun gir Trinny og Susannah terningkast seks for at de fikk meg til å se så forferdelig ut, sier Trude litt lattermildt til Seoghør.no.

Selv om kjolen hun endte opp med å bli ikledd ikke var så verst, mener den sprudlende blondinen at sminken ødela «looken» fullstendig.

Se Trude Mostue diskutere kroppsfasong med Susannah Constantine i klippet nedenfor:

Håpet innspillingen var glemt

Trude innrømmer at det å delta i et sånt program egentlig ikke er hennes stil, og erkjenner at hun er i «fornektelse» om TV-deltakelsen.

I kjølvannet av SBS Discoverys strid med Telenor, som har fratatt drøye to millioner seere TVNorge-kanalene, tenkte Trude at selskapet kanskje ville droppe å sende programmet:

- Jeg hadde håpet at de skulle glemme hele greia, hehe, sier hun spøkefullt til Seoghør.no.

Guro Krossen, senior kommunikasjonsrådgiver i SBS Discovery, sier at det selvfølgelig er leit når en deltager ikke er fornøyd med resultatet.

Videre forklarer hun hvorfor det har tatt tid før programmet med Trude Mostue kom på lufta:

- Noen ganger fører uforutsette hendelser til at enkelte program må skyves på. Tidligere sendte vi fire episoder i uken, nå sender vi én, noe som gjør at visningsperioden blir forlenget. Det er leit å høre at Trude håpet episoden var gjemt og glemt. Men sånn sett var hun heldig med visningspunktet, siden halve Norge ikke fikk sett det «live» denne gangen, sier Krossen i en e-post til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

STILKRASJ: Trude Mostue mener at den britiske stilen til Susannah Constantine (t.v) og Trinny Woodall ikke nødvendigvis faller helt i smak blant norske kvinner.  Foto: FEM/ Discovery Networks Norway
STILKRASJ: Trude Mostue mener at den britiske stilen til Susannah Constantine (t.v) og Trinny Woodall ikke nødvendigvis faller helt i smak blant norske kvinner. Foto: FEM/ Discovery Networks Norway Vis mer

Kjæresten lo godt

47-åringen forteller at hun ikke hadde planlagt å se programmet. Da hun likevel fikk det med seg, så var det ikke like ille som hun hadde fryktet.

- Det var mer festlig enn jeg hadde sett for meg. Hele den pæreform-diskusjonen jeg hadde med meg selv; det er litt festlig hvordan de omtaler kvinnekropper som «pærer», «kjegler», og så videre. Kjæresten min (Cato Sælid, journ.anm.) lo godt! Man må ikke være for selvhøytidelig heller.

HUMOR: Trude Mostue sier at kjæresten Cato Sælid syntes «Trinny & Susannah»-deltakelsen hennes var morsom. Her er de to på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014.  Foto: Andreas Fadum
HUMOR: Trude Mostue sier at kjæresten Cato Sælid syntes «Trinny & Susannah»-deltakelsen hennes var morsom. Her er de to på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Hadde du takket ja til å være med på noe lignende igjen?

- Nei, vet du hva, jeg sier nok nei takk om sjansen skulle by seg igjen.

Nå har jeg lært «the hard way». Jeg liker bedre å ordne meg selv. Men det var morsomt å være med på selve innspillingen, det var en interessant opplevelse, understreker Trude Mostue overfor Seoghør.no.

Da Eli Hagen var med i FEM-programmet i høst, var hun ikke fornøyd med hva Trinny Woodall gjorde med håret hennes:

«Trinny & Susannah - oppdrag Norge» sendes på FEM torsdager klokken 21.30.

LES OGSÅ: Kona til Alec Baldwin ammer mens hun går

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer