- Jeg begynte å telle kalorier da jeg var 14

Nå har endelig den amerikanske sangstjernen lært å beundre sin egen kropp.

SNAKKER UT: - Jeg har gått på alle mulige dietter du kan tenke deg, avslører Nicole Scherzinger. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: - Jeg har gått på alle mulige dietter du kan tenke deg, avslører Nicole Scherzinger. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mange har nok trodd at kombinasjonen av gode gener og all dansingen hun gjorde med «The Pussycat Dolls» sørget for å holde Nicole Scherzinger (33) i form. Men den amerikanske «X Factor»-dommeren innrømmer nå at hun lenge har vært opphengt i dietter og telling av antallet kalorier hun får i seg.

- Det har tatt lang tid å komme dit jeg er i dag. Jeg begynte å jogge og telle kalorier da jeg var bare 14 år gammel. Jeg har gått på alle mulige dietter du kan tenke deg, sier hun til Shape magazine.
 
Tidligere var nemlig baderomsvekten en av Scherzingers beste venner.

- Da jeg var en del av «The Pussycat Dolls» var jeg på vekten hele tiden. Nå som jeg er i 30-årene, gjør jeg ikke det lenger - jeg ser heller på om klærne passer eller ikke. Jeg aksepterer kroppen min, og har lært hvordan man isteden beundrer den. Mitt nye motto er «Vær aktiv, spis alt i moderate mengder og stopp å være så tøff mot deg selv», mener hun.

I det samme intervjuet avslører den vakre 33-åringen, som nylig var igjennom et brudd med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (26), hva som er hennes favorittmat.

- Jeg ble født i Hawaii, så jeg elsker tunfisk dyppet i soyasaus og bananpannekaker med kokossirup. Ups, jeg går jo nesten opp i vekt bare ved å snakke om slik mat, sier hun til Shape magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skal spille prostituert i Jesus-film