- Jeg begynte å strigrine

Tone Damli ble rørt til tårer over gave fra Aksels familie.

BRAST I GRÅT: Da 24-åringen ble overlykkelig da hun fikk et flygel i stuen.  Foto: Stella Pictures
BRAST I GRÅT: Da 24-åringen ble overlykkelig da hun fikk et flygel i stuen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (24) er i disse dager aktuell med sitt femte album «Looking Back», som er en samleplate fra hennes karriere.

Selv om hun har fått mye oppmerksomhet for sitt sexy image og lettkledde musikkvideo, er det musikken som er viktigst for Tone. Den har hatt en helt sentral rolle i livet hennes fra hun slo gjennom i talentprogrammet «Idol» i 2005. I vinter fikk Tone og kjæresten Aksel Hennie et flygel fra hans familie, og Damli ble overlykkelig.

- Jeg trodde det skulle ta ti år før jeg fikk det! Jeg begynte å strigrine da det kom, og jeg finner mye inspirasjon i det, sier hun til Dagsavisen.

24-åringen skriver mange av sine egne låter og det er nettopp ved flygelet flere av dem blir til. Damli reiser mye rundt i Norge og holder konserter. Hun har også vært med Hennie til Los Angeles der han har prøvespilt til ulike filmroller og hun spilte inn musikkvideo. Den travle livsstilen gir henne mulighet til å skrive flere sanger, og Damli jobber konstant med karrieren sin.

-  Jeg har virkelig jobbet for å få det til, sier hun.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Harry-stilen hjelper henne til suksess   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer