- Jeg begynte å storgrine

Alt stjernen ikke ville huske kom tilbake igjen.

PÅMINNET FORTIDEN: Aylar begynte å grine igjen og igjen da hun tittet i fotoalbumet hennes fostermor hadde laget til henne. Foto: Se og Hør, Morten Krogh
PÅMINNET FORTIDEN: Aylar begynte å grine igjen og igjen da hun tittet i fotoalbumet hennes fostermor hadde laget til henne. Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere glamourmodellen Aylar Lie fortrengte mye av sin fortid hos fosterfamilien, fordi hun hadde stor lojalitet til sine biologiske foreldre. Det endte med at hun reiste USA, kom opp i rusproblemer og spilte inn pornofilmer.

I et intervju med bladet KK forteller hun om fotoalbumet med alle de fortrengte minnene, hun fikk av fostermamma Else Karin.

- Jeg åpnet fotoalbumet og grein, så måtte jeg lukke det igjen. Så kikket jeg på ett bilde til og grein igjen. Og sånn holdt jeg på, sier 26-åringen til KK.

Ifølge bladet ble stjernen helt blank i øynene bare av å fortelle om opplevelsen.

- Fram til nå hadde jeg jo bare visst om alt det vonde. Og så så jeg at jeg hadde opplevd gode ting også.

Aylar snakket i det samme intervjuet ut om at hun aldri klarer å bli kvitt fortiden, og at det ikke går en eneste dag i livet hennes, uten at hun tenker på det hun har vært gjennom.

- Det er åtte år siden nå, men fortsatt blir jeg straffet for de filmene. Jeg tenker på det hver gang jeg skal møte foreldrene til vennene mine, hver gang jeg blir kjent med nye mennesker. Når jeg er ute og reiser, når jeg møter familien til kjæresten min, hver eneste dag, i en eller annen form, så møter jeg fortiden min.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Blir fortsatt straffet for filmene