STAMMINGEN KOM TILBAKE: Da Emily Blunt gikk gravid med Hazel, kom stammingen tilbake. Foto: Xposure
STAMMINGEN KOM TILBAKE: Da Emily Blunt gikk gravid med Hazel, kom stammingen tilbake. Foto: XposureVis mer

- Jeg begynte å stamme da jeg ble gravid

«The Devil Wears Prada»-stjernen Emily Blunt fikk uventete utfordringer under svangerskapet.

SEOGHØR.NO: «The Devil Wears Prada»-stjernen Emily Blunt (32) stammet da hun var barn, noe som delvis var grunnen til at hun ble skuespiller - Hun ville vinne kampen mot problemet.

Men da hun ble gravid med datteren Hazel kom stammingen tilbake. Det avslørte hun i et radiointervju med Radio Times.

- Jeg hadde på en måte vokst det fra meg, men morsomt nok kom det ganske kraftig tilbake da jeg var gravid. Det var interessant, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Ble forandret av morsrollen

Hazel blir snart to år gammel, og i intervjuet forteller Blunt også hvordan morsrollen forandret henne.

KJENT FILM: Emily Blunt fikk sitt gjennombrudd i filmen «The Devil Wears Prada». Her er skuespillerne Anne Hathaway og Meryl Streep i en scene fra filmen. Foto: Barry Wetcher
KJENT FILM: Emily Blunt fikk sitt gjennombrudd i filmen «The Devil Wears Prada». Her er skuespillerne Anne Hathaway og Meryl Streep i en scene fra filmen. Foto: Barry Wetcher Vis mer
STOLTE FORELDRE: Emily Blunt og ektemannen John Krasinski stortrives i foreldrerollen. Foto: Afp
STOLTE FORELDRE: Emily Blunt og ektemannen John Krasinski stortrives i foreldrerollen. Foto: Afp Vis mer- Det forandrer deg uendelig på en måte som er veldig overveldende. Den beste måten å forklare det på, er at det er et herlig tidsfordriv man alltid holder på med. Det er liksom alltid der, og jeg elsker den følelsen.

Saken fortsetter under bildet.


Blunt, som nylig ble amerikansk statsborger, fikk seg nylig en overraskelse da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres.

Hun ble bedt om å synge patriotiske sanger ikledd en drakt som fikk henne til å se ut som frihetsgudinnen. Men mens hun sang kom det en mann fra bak scenen og skremte vannet av henne.

- Jeg tror jeg tisset på meg, utbrøt Blunt etter å ha summet seg.

Se video her:


LES OGSÅ: - Jeg tror jeg tisset på meg