- Jeg begynte å skjelve og svette

Mona Ekeland fikk sjokk da datteren Karoline (16) ba Jan Thomas om hjelp. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Mona Ekeland (42) visste at yngstedatteren hadde sendt en søknad på hennes vegne til «Bli ny med Jan Thomas». Likevel fikk hun sjokk da telefonen kom.

– Jeg begynte å skjelve og svette. Jeg ble helt satt ut … Men jeg var aldri i tvil om å si ja, forteller pleiemedhjelperen fra Kvinnherad til Se og Hør Extra.

Brevet som sjarmerte Jan Thomas (48) lød som følger:

«Hei. Kan dere være så snille å hjelpe verdens beste mamma? Hun er en helt i hverdagen til mange, men bryr seg lite om seg selv. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at mamma skal skinne like mye utenpå som inni», skrev Karoline Ekeland (16).

Saken fortsetter under bildet!

 - NÆRT FORHOLD: - Jeg er veldig takknemlig for at hun meldte meg på, sier Mona om datteren Karoline. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
- NÆRT FORHOLD: - Jeg er veldig takknemlig for at hun meldte meg på, sier Mona om datteren Karoline. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer

– Hvorfor sendte datteren din søknaden, tror du? spør Jan Thomas når Mona tar plass i frisørstolen.

– Karoline føler nok at jeg trenger å piffe meg opp litt. Hun ser vel at jeg er der for alle andre, men at jeg ikke tenker på meg selv, forklarer Mona, som har fire barn og tre barnebarn.

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER!

 

- Jeg vil ha deg fram i lyset


– Det er bra man har familie, som minner en på at det er lov å ta seg tid til seg selv, smiler Jan Thomas, som liker Monas platinablonde hårfarge. Men etterveksten og de halvlange lokkene må bort.

– Du er en morsom person som ikke er redd for å ta plass. Jeg vil ha deg fram i lyset. Du forsvinner med denne frisyren. Håret skal bli kort, rufsete og lett å ha med å gjøre, fastslår kjendisstylisten før han setter i gang teamet sitt.

- GLIMT I ØYET: - Det verste er at du har fått nesten lik frisyre som meg, ler Jan Thomas etter Monas makeover. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
- GLIMT I ØYET: - Det verste er at du har fått nesten lik frisyre som meg, ler Jan Thomas etter Monas makeover. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

- Akkurat sånn jeg hadde lyst til å se ut!

For Jan Thomas er det viktig at 42-åringen får tibake identiteten sin:

- Hørest det skremmende ut? spør han Mona før stilforvandlingen går i gang.

- Nei, svarer hun lattermild tilbake - og det er ingen tvil om at forvandlingen falt i smak:

- Dette er noe helt annet! Det er freshere og mer farge på det. Sånn hadde jeg lyst til å se ut, og sånn ble jeg, sier Mona tydelig fornøyd.

Les hele reportasjen, se alle bildene av Mona - og les hvordan datteren reagerte da hun så sin «nye» mor for første gang etter forvandligen - i ukens Se og Hør Extra - i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES OGSÅ: Jan Thomas fikk sjokk da Ingerid fortalte om håret sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer