- Jeg begynte å skjelve i hele kroppen

«71 grader nord»-deltagerne hadde gitt opp håpet, men fikk litt av en overraskelse.

<strong>FIKK SE DATTEREN IGJEN:</strong> Da begynte Håvard Berg Fossum å skjelve i hele kroppen. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
FIKK SE DATTEREN IGJEN: Da begynte Håvard Berg Fossum å skjelve i hele kroppen. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den følelsesladde videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag kveld er det klart for finalen av høstens «71 grader nord»-sesong. I episoden blir det tårevått når deltagerene blir overrasket av programleder Tom Stiansen.

Deltagerne får nemlig møte familien for første gang siden de startet turen på Lindesnes. Og Håvard Berg Fossums møte med datteren var spesielt.

- Akkurat det var et veldig spesielt øyeblikk. Det var noe vi hadde tenkt på hele turen, vi visste at deltagere i tidligere sesonger av serien hadde vunnet møte med familiemedlemmer. Men håpet hadde gått ut, så da Tom ga klarsignalet om at de kunne komme ut, begynte vi å se etter helikoptre, sier han til Seher.no.

Da Berg Fossum fikk se at moren og datteren hans kom ut av teltet, klarte han ikke å holde følelsene tilbake.

- Jeg begynte å skjelve i hele kroppen, og ble ganske så fuktig i øynene. Det var et veldig emosjonelt øyeblikk, sier Berg Fossum til Seher.no.

Deltageren hadde savnet familien mye gjennom hele konkurransen, og tror selv han ikke hadde holdt ut så lenge, om det ikke hadde vært for Jan Tore Mehlen (44).

- Det er så mye dødtid utenom konkurransene, og man er jo helt skjermet fra omverdenen. Det er klart at det blir et ekstremt savn. Jeg pratet mye med Jan Tore i de tunge periodene, og han var til veldig god støtte for meg. Hadde det ikke vært for ham, hadde jeg nok blitt sendt hjem mye tidligere.

Årets sesongfinale av «71 grader nord» ser du i kveld, mandag, klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Følte jeg sloss for livet[obj:media:10442]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer