TV-FJES: Truls Svendsen er klar med sesong to av TV-serien «Meglerne». Foto: NTB scanpix
TV-FJES: Truls Svendsen er klar med sesong to av TV-serien «Meglerne». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg begynte å humre i begravelsen

Truls Svendsen glemmer aldri øyeblikket som tok ham på senga.

SEOGHØR.NO: Høsten 2014 gjorde den humørfylte TV-profilen Truls Svendsen (43) debut som skuespiller i TV 2-serien «Meglerne».

I dramaet, som også har en god porsjon humor, spiller Truls den usympatiske megleren Ken Olsen, som ikke går av veien for å være utro eller å lyve for å oppfylle sine ønsker.

Onsdag 30. mars har sesong 2 premiere, og det blir et gledelig gjensyn med hovedpersonene Ken og Jenny, spilte av Truls og Henriette Steenstrup.

I denne anledning dukket tromsøværingen opp i studioet til NRJs radioprogram  «Morgenshowet» for å snakke om den nye sesongen hvor plottet har blitt litt forandret.

Ken har nå arvet et begravelsesbyrå fra en far han ikke visste han hadde, og i et begravelsesbyrå er det fort duket for en del kleine settinger.

- Det skal jo ikke skje noe galt i begravelser, så det er lett å lage humor på ting her, fortalte den blide komikeren før han delte en pinlig selvopplevd episode fra en begravelse.

Saken fortsetter under bildet.

MØRKT OG MORSOMT: Truls Svendsen og Henriette Steenstrup som Ken og Jenny i Meglerne. Foto: Svein Bringsdal/TV 2
MØRKT OG MORSOMT: Truls Svendsen og Henriette Steenstrup som Ken og Jenny i Meglerne. Foto: Svein Bringsdal/TV 2 Vis mer

Prøvde å ta seg sammen

- Jeg var i en begravelse en gang hvor vedkomne som døde hadde valgt låt selv. Han hadde vært syk lenge og valgte en sånn kjempeglad jazzlåt til å åpne med, mintes Truls.

Mens sangen var et naturlig valg for de nærmeste pårørende, så kom den totalt overraskende på Truls.

- Jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt, så jeg knakk totalt sammen i latter. Eller jeg knakk jo ikke totalt for man får jo ikke ut noe som helst. Man kan jo ikke sitte der å le, delte han med lytterne.

For venner og familie minnet sangen om den avdøde, men det visste jo ikke Truls.

- Det ble et totalt sjokk.

- Så da sleit jeg de neste tre kvarterne fordi man ikke får det ut. Det som var bra var at jeg satt og småhumret så mye at jeg tørket tårer. Da tenkte nok folk at jeg var trist, ler han.

«Meglerne» sendes på TV 2 onsdager kl 22.10.

POPULÆR: I november ble Truls kåret til Årets TV-navn under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Her mottar han prisen fra Cecilie Skog. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: I november ble Truls kåret til Årets TV-navn under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Her mottar han prisen fra Cecilie Skog. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her sier Truls Svendsens kropp stopp