Isabelle Eriksen:

- Jeg begynte å gråte

Grøsser av ubehagelig fanbrev.

SKREMMENDE: Isabelle Eriksen letter på sløret om et ubehagelig brev hun fikk i posten. Her avbildet med kjæresten Wiktoria. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKREMMENDE: Isabelle Eriksen letter på sløret om et ubehagelig brev hun fikk i posten. Her avbildet med kjæresten Wiktoria. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange år siden Isabelle Eriksen (26) ble et kjent fjes for det norske folk. Etter at hun var med på realityprogrammet «Paradise Hotel» har hun slått seg opp som influenser, og nå deler hun hverdagen med sine over 150 000 følgere på Instagram og 120 000 på YouTube.

Med en så stor følgerskare blir det en del oppmerksomhet, men det er ikke alt som er like hyggelig.

Det forteller Eriksen til Se og Hør, som besøker henne i leiligheten hennes.

- Jeg er jo så heldig at jeg får en del fanbrev i posten og sånn, så dette brevet her var egentlig vanlig for meg å få, sier Eriksen, og viser frem brevet hun har fått.

- Og så åpnet jeg det opp og det var ikke et fanbrev likevel.

- Skummelt

Det var først på sin YouTube-kanal Eriksen fortalte om brevet som satte henne ut. Overfor Se og Hør utdyper hun, og forteller at det dreier seg om et brev på to sider som dumpet ned i postkassen for en liten stund siden.

Det håndskrevne brevet er signert en mann som uttrykker et ønske om å bli kjent med Eriksen. Hun leser brevet høyt for Se og Hør.

Innholdet består blant annet av seksuelle fantasier om Eriksen, i tillegg til at brevets avsender kommer med svært grafiske beskrivelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer