- Jeg begynte å gråte

Den harde dietten fikk frem uventede følelser hos Hollywood-kjekkas Alexander Skarsgård.

VASKEBRETT: Alexander Skarsgård ser fantastisk ut i rollen som Tarzan, men han innrømmer at det ikke var helt enkelt å komme i form til filmen. Foto: Filmweb/NTB Scanpix
VASKEBRETT: Alexander Skarsgård ser fantastisk ut i rollen som Tarzan, men han innrømmer at det ikke var helt enkelt å komme i form til filmen. Foto: Filmweb/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (39) har i løpet av de siste årene gjort stor suksess i Hollywood - ikke minst som den blodsugende vampyren Eric Northman i TV-serien «True Blood».

Til sommeren er kjekkasen aktuell som Tarzan i eventyrfilmen «The Legend of Tarzan».

I den anledning måtte han både forvandle kroppen sin til det ekstreme, og lære seg å svinge i armene fra tre til tre.

Nå avslører 39-åringen, som spiller mot den vakre australske skuespilleren Margot Robbie (25) i filmen, at ingen av delene kom lett for ham.

- Det så ikke spesielt bra ut da jeg skulle svinge meg i trærne. Jeg er ikke så flink til de greiene der, forteller han til E! News.com.

Saken fortsetter under bildet.

UTFORDRENDE: Skarsgård fikk hjelp av en profesjonell trapesartist til å gjøre de mest vågale stuntene. Foto: NTB Scanpix
UTFORDRENDE: Skarsgård fikk hjelp av en profesjonell trapesartist til å gjøre de mest vågale stuntene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nervøs for kroppens reaksjon

For å få scenene perfekte brukte de en trapesartist med 20 års erfaring til å gjøre de villeste stuntene i filmen.

- Jeg gjorde litt selv, og så satte jeg meg i stolen min med en kopp kaffe mens han gjorde alle de fantastiske tingene. Deretter kom jeg tilbake og utførte landingene, forklarer han med et smil.

Men selv om Skarsgård ikke gjorde alle stuntene sine selv, betyr ikke dét at han ikke jobbet beinhardt.

For å spille rollen som Tarzan måtte den flotte svensken nemlig ha en svært veltrent og muskuløs kropp - og sånt kommer ikke av seg selv.

- Jeg hadde åpenbart en veldig, veldig god trener. Jeg brukte ham og en ernæringsfysiolog. Jeg har aldri gjort noe liknende før. Noe så ekstremt. Jeg var kjempenervøs. Det var en stor utfordring, og jeg visste ikke hvordan kroppen min ville respondere på treningen og dietten.

Saken fortsetter under bildene.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: I eventyrfilmen faller Tarzan for Jane, spilt av Margot Robbie. Foto: Filmweb
VANSKELIG KJÆRLIGHET: I eventyrfilmen faller Tarzan for Jane, spilt av Margot Robbie. Foto: Filmweb Vis mer

TV-STJERNE: Fra 2008 til 2014 spilte Alexander Skarsgård rollen som Eric Northman i den prisvinnende HBO-serien «True Blood». Foto: HBO/ NTB Scanpix
TV-STJERNE: Fra 2008 til 2014 spilte Alexander Skarsgård rollen som Eric Northman i den prisvinnende HBO-serien «True Blood». Foto: HBO/ NTB Scanpix Vis mer

Gråt over pasta og pizza

Den strenge kostholdsplanen innholdt mye kylling, og kun én eneste dag i løpet av hele perioden ga treneren ham tillatelse til å skeie ut.

- Han tok meg med til en italiensk restaurant i Notting Hill og da vi satte oss ved bordet sa han til meg: «Bestill hva enn du har lyst på», minnes Skarsgård.

- Da begynte jeg å gråte. Han sa: «Bestill pasta», og da jeg var ferdig spurte han om jeg fremdeles var sulten. Noe jeg var. Da ba han meg bestille en pizza også, og tiramisu til dessert. Det er det beste måltidet jeg har spist i hele mitt liv.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Alexander Skarsgård før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer