- Jeg begynte å gråte på trening

Kim Daniel Sannes måtte danse seg igjennom kjærlighetssorgen.

TØFF TID: Skuespiller Kim Daniel Sannes har måttet takle kjærlighetssorgen i tillegg til danseutfordringene på parketten i «Skal vi danse», men er i helgen finaleklar med sin partner Elena Bokoreva Wielsrud (t.v). Foto: FameFlynet Norway
TØFF TID: Skuespiller Kim Daniel Sannes har måttet takle kjærlighetssorgen i tillegg til danseutfordringene på parketten i «Skal vi danse», men er i helgen finaleklar med sin partner Elena Bokoreva Wielsrud (t.v). Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: I starten av oktober ble det kjent at skuespiller Kim Daniel Sannes (27) var blitt singel etter bruddet med modellkjæresten Camilla Monsen (25).

«Hotel Cæsar»-stjernen, som lørdag kveld kniver om seieren i «Skal vi danse» mot artist Eirik Søfteland (24), forteller til VG at det ikke var lett å beholde danseskoene på i kjærlighetssorgen.

- Det var kjempetøft. Jeg skulle egentlig ønske at det ikke ble sånn, men da det gikk som det gikk, så måtte jeg bare takle det på en god måte. Jeg hadde ikke tid til å være deprimert. Det er ikke noe gøy å bli singel når man ikke ønsker det, sier han til avisen om bruddet.

FINALISTER: Kim Daniel og Elena kjemper mot Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya i lørdagens «Skal vi danse»-finale. Her avbildet etter semifinalen, der Kathrine Sørland overraskende røk ut. Foto: FameFlynet Norway
FINALISTER: Kim Daniel og Elena kjemper mot Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya i lørdagens «Skal vi danse»-finale. Her avbildet etter semifinalen, der Kathrine Sørland overraskende røk ut. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

I gråt på dansegulvet

Men selv om Kim Daniel aldri vurderte å trekke seg fra TV 2s populære dansekonkurranse, benyttet han seg både av psykolog og sin private coach for å finne hjelp og motivasjon.

Likevel har dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud (27) kanskje sørget mest for å holde 27-åringen på beina.

- Hun har vært en fantastisk støtte. Det var en dag på trening jeg begynte å gråte, og da var det veldig deilig å ha Elena der. Hun ga meg en klapp på skulderen og sa at par, tre ting som fikk meg til å føle meg mye bedre, avslører Kim Daniel overfor VG.

Om den nysingle dansesjarmøren sikrer seg seieren i «Skal vi danse», eller må se seg slått av «Idol»-yndling Eirik Søfteland, kan du se på TV 2 fra klokken 19.30 i kveld.

LES OGSÅ: - Trener mer enn OL-utøvere