- GRÅT FLERE GANGER: Øystein Pettersen innrømmet på fredagens "Senkveld" at følelsene tok overhånd etter OL-gullet på sprintstafetten i Vancouver. Foto: SCANPIX
- GRÅT FLERE GANGER: Øystein Pettersen innrømmet på fredagens "Senkveld" at følelsene tok overhånd etter OL-gullet på sprintstafetten i Vancouver. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg begynte å gråte på rommet

Øystein Pettersens macho-image sprakk etter OL-gullet.

SEHER.NO: Øystein Pettersen (27) er kjent som en av de tøffeste gutta på langrenns-landslaget, men under besøk i TV 2-programmet "Senkveld" fredag, innrømmet han at macho-imaget fikk en knekk etter søndagens OL-gull på sprintstafetten i Vancouver.

- Vi kom i mål og det var veldig god stemning. Alle var glade, og jeg gjorde en haug med intervjuer og var blid og fornøyd. Etterpå møtte jeg Ola og gratulerte han med gullet, og han gratulerte meg. Da grein jeg som en apekatt. Jeg syntes det var vanvittig rørende, sier han.

- Etter vi hadde spist og kommet oss hjem på rommet, begynte jeg å tenke på dette nok en gang. Da begynte jeg å grine igjen.

Pettersen måtte steppe inn på kort varsel i sprintstafetten etter at Ola Vigen Hattestad ikke følte seg i form til å gå.

Og Pettersen innrømmer at han var forberedt på kritikk i etterkant, hvis sprint-stafetten ikke hadde endt med medalje.

- Jeg ble jo kastet inn i tolvte time og rakk ikke føle så mye av presset på forhånd, men jeg vet at hvis det hadde gått galt hadde ikke overskriften blitt "Petter rotet det til", sa han med et smil.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Anna Anka gjorde furore på "Senkveld"