I SORG: Linni Meister forteller til Seoghør.no at hun og samboeren nå har fått innstallert overvåkningskamera og alarmer i hele huset, etter at de tidligere denne uken oppdaget at de var blitt robbet mens de var på ferie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I SORG: Linni Meister forteller til Seoghør.no at hun og samboeren nå har fått innstallert overvåkningskamera og alarmer i hele huset, etter at de tidligere denne uken oppdaget at de var blitt robbet mens de var på ferie. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

- Jeg begynte å gråte da jeg så at arvesmykkene var borte

Frekke tyver tok seg inn i huset til Linni Meister mens hun var på ferie.

SEOGHØR.NO: Denne sommeren har blogger og TV-personlighet Linni Meister (29) hygget seg i solen på den franske rivieraen med samboeren Olav Tvenge (30), men da hun kom hjem denne uken fikk hun sitt livs sjokk.

Først fikk hun vite at storebroren hadde kjempet for livet på Bærum sykehus etter et bitt i armen, og siden oppdaget hun at noen har gjort innbrudd i huset hun deler med samboeren og sønnen Dennis Michael (snart 6) - som hun har fra et tidligere forhold.

- Vi har nå fått installert alarmer og overvåkningskamera i hele huset, forklarer bloggeren til Seoghør.no.

I et innlegg på bloggen hun postet på onsdag skriver hun:

SAMBOERE: Da Linni Meister og samboeren Olav Tvenge kom hjem fra ferie denne uken oppdaget de at det var gjort innbrudd i huset. Blant annet har tyvene stjålet verdifulle smykker med stor affeksjonsverdi. Her fra visningen av designer Børre Olsens nye smykkekolleksjon So-Be på Tjuvholmen i august i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SAMBOERE: Da Linni Meister og samboeren Olav Tvenge kom hjem fra ferie denne uken oppdaget de at det var gjort innbrudd i huset. Blant annet har tyvene stjålet verdifulle smykker med stor affeksjonsverdi. Her fra visningen av designer Børre Olsens nye smykkekolleksjon So-Be på Tjuvholmen i august i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

«Da vi omsider kom hjem etter en lang ferie + mye blandede følelser etter å ha vært på besøk hos storebroren min, oppdaget vi at vi hadde hatt innbrudd i hjemmet vårt. »

«Jeg har ikke så mye å si rundt det annet enn at det meste kan erstattes bortsett fra gullkjedet jeg arvet ettet mamma og pappa med initialene deres som de gav til hverandre da de giftet seg. Jeg er så drittlei ondskapsfulle mennesker og forstår ikke hvordan noen folk klarer å være som de er?!».

«Ingen skal si at jeg ikke har vært igjennom mange prøvelser i livet, men jeg reiser meg alltid og ser fremover», skriver hun.

Les hele blogginnlegget her (ekstern lenke).

Meisters mor døde da hun bare var 17 år, og i fjor måtte hennes far gi tapt for kreften. Naturlig nok er det derfor ekstra sårt for ettbarnsmoren at hun nå er blitt frastjålet det verdifulle smykket, som har stor affeksjonsverdi for henne:

- Jeg begynte å gråte da jeg så at arvesmykkene var borte, for ingen penger eller smykker kan erstatt det. Kjede med initialene med mamma og pappa sitt navn, er det mest verdifulle jeg har arvet etter dem, sier hun til Seoghør.no.

Olav Tvenge fridde til Linni Meister på Valentinsdagen i fjor, og bryllupet står neste sommer.

LES OGSÅ: Linni feiret nasjonaldagen i St. Tropez

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.