IRRITERT: Dorthe Skappel har ennå ikke blitt nominert til en Gullruten-pris. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IRRITERT: Dorthe Skappel har ennå ikke blitt nominert til en Gullruten-pris. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg begynner å tro det aldri vil skje

«Gullruten»-programlederen irritert over å ikke bli nominert...

SEHER.NO: Lørdag kveld er det klart for årets versjon av «Gullruten» på TV 2. For 13. gang er det Dorthe Skappel (47) som skal lede showet.

Skappel har i tillegg vært programleder for det populære programmet «God Kveld Norge» i 13 år. Men aldri har hun selv blitt nominert til en pris. Det irriterer TV-kjendisen.

- Jeg lyver hvis jeg sier det ikke bryr meg. Jeg begynner å tro det aldri vil skje at jeg blir nominert heller. Men kanskje det hadde sett rart ut å få en pris i sitt eget show? Jeg klarer meg fint uten en pris, men det er gøy å bli verdsatt, sier hun til VG.

Til tross for at Skappel gjerne blir sett på som kanalens glam-dronning, forteller hun at hun ikke tyr til kunstig hjelp. Det våger hun ikke.

- Jeg tør rett og slett ikke å ta Botox. Jeg er ikke anti noe som helst, men alle ser etter hvert helt like ut med det. Dessuten vet vi ennå ikke alt om hva slags innvirkning disse stoffene har på kroppen vår, sier Skappel.

Gullruten 2010 ser du lørdag klokken 21.40 på TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Går for «Gull» med norsk design