- Jeg begynner å skjelve i hendene når han snakker

Triana Iglesias om effekten Hellstrøm har på henne.

SKUMMEL: - Hellstrøm er jo skummel, men så er det noe sjarmerende med ham også, sier Triana til Dagbladet. Foto: TV3
SKUMMEL: - Hellstrøm er jo skummel, men så er det noe sjarmerende med ham også, sier Triana til Dagbladet. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag ble den nye kjendisutgaven av TV3-programmet «Masterchef» presentert på TV3s høstlansering. 

Her skal seks kjendiser hver eneste uke konkurrere om hvem som klarer å overbevise mesterkokk Eyvind Hellstrøm (64) om at de fortjenere å gå videre til en semi-finale.

De første kjendisene som kaster seg ut i konkurransen er skihopper Bjørn Einar Romøren (32), programleder Einar Tørnquist (30), artist Hans Erik Dyvik Husby (40), rapperen Onkel P (29), programleder Triana Iglesias (31) og politiker Sandra Borch (25). De seks har allerde fått kjørt seg i TV3s «Masterchef»-studio i Danmark denne uken.

- Vi har hatt det veldig gøy. Men det viser seg at nivået er veldig høyt, jeg hadde ikke forventet at de skulle være så heftig. Å lage mat er ikke akkuratt min beste egenskap. Jeg har et par retter som jeg kan lage. Og jeg prøver å være flink til å tenke over hva jeg putter i meg. Men jeg spiser nesten alltid ute, sier Triana til Dagbladet.

«Paradise Hotel»-programlederen forteller at det er skummelt å ha en så rutinert og flink kokk som dommer.

- Hellstrøm er jo skummel, men så er det noe sjarmerende med ham også. Alle har jo sett han få folk til å gråte på TV. Jeg merker at jeg begynner å skjelve litt i hendene når han snakker, sier Triana til avisen.

Programmet sendes på TV3 førskommende høst.

LES OGSÅ:   Fikk gjennomgå av Hellstrøm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer