- Jeg begynner å få lyst til å se en oppfølger

Espen Eckbo ser ikke bort fra at det blir mer nisse-humor.

JOBBER MED NYE PROSJEKTER: Espen Eckbo bekrefter overfor Seher.no at han holder på med noen nye prosjekter. Men stjernen vil foreløpig ikke bekrefte om det er en ny sesong av julekalenderen «Nissene på låven».  Foto: Per Ervland/Seher.no
JOBBER MED NYE PROSJEKTER: Espen Eckbo bekrefter overfor Seher.no at han holder på med noen nye prosjekter. Men stjernen vil foreløpig ikke bekrefte om det er en ny sesong av julekalenderen «Nissene på låven». Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag denne uken kunne VG avsløre at Espen Eckbos (37) produksjonsbyrå, Seefood TV, i all hemmelighet holder på med planleggingen av en ny tv-serie.

Etter det avisen kjenner til er det en ny sesong av TVNorge-suksessen «Nissene på låven» (2001), som nå skal være i planleggingsfasen.

Foreløpig skal det ikke være tatt noen beslutning i forhold til om TVNorge ønsker å gå videre med prosjektet, og Aleksander Herresthal, daglig leder i Seefood TV, ønsket ikke å kommentere ryktene overfor VG.

Tirsdag konfronterte Seher.no Eckbo med nisse-ryktene, da han var blant kjendisgjestene på før-premieren av NRK-serien «Påpp & Råkk».

- Vi sitter og pusler med noe på TVNorge. Jeg tror ikke det er helt offisielt enda hva det kanskje blir, men det dukker sikkert opp i løpet av noen uker. Da er vi forhåpentligvis klare, sier Eckbo til Seher.no.

Og selv om komistjernen ikke vil bekrefte VG-saken, innrømmer han at de planlegger noe «veldig morsomt».
 
-  Det jeg kan si, er at det kommer noe nytt, det er helt sikkert. Akkurat hva det blir, vet jeg ikke enda, men jeg begynner å få lyst til å se en oppfølger til «Nissene på låven» selv. Det hadde absolutt ikke vært meg imot, smiler han lurt.

- Så du utelukker ikke at det blir en ny sesong?

- Hehe, vi får se. Det er så mye som skal på plass. Men vi har en lang liste med ideer, så noe morsomt blir det, helt garantert, sier han. 

Det er Eckbos selskap som har produsert den nye NRK-serien til Erlend og Steinjo, duoen bak «Påpp & Råkk». 

Og i tillegg til kjente navn som Fredrik Skavlan, Jenny Skavlan, Steinar Sagen, Charlotte Thorstvedt, Linn Skåber, Christer Falck, Bård Tufte Johansen og Harald Eia, har også Espen selv en liten rolle i serien.

- Jeg spiller en dårlig musikkvideo-programleder. Det har vært utrolig gøy å være med på dette, for de har en måte å jobbe på som jeg nesten ikke har vært borti siden jeg selv fikk videokamera for første gang og fikk lov til å leke med det. Det er fantastisk morsomt, sier han.

«Påpp & Råkk» sendes på NRK3 onsdager kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nå kan det bli gjensyn med dette